Amarant hindbær bar

Godt nok er det påske så det skal hedde påskeæg til kaffe bordet. Men med en arm i gips er det ikke helt let at få lavet påskeæg, så lidt letter med disse skønne amarant hindbær bar. Poppet amarant er sjove at lege med, smager dejlig i selskab med hindbær og chokolade, så påske eller ej kan de spise hele året med stor velbehag. Men ikke nok med det at nyde de skønne amarant hindbær bar, fandt min far en gammel London plakat i kælderen…..neeeej hvor det så trækker i mig med en tur til en af mine ynglings byer, for om nogen har de lækkert mad. London = øko =grønt = juice = skønt yoga tøj lige noget for mig. Men må nøjes med min amarant hindbær bar den gamle London plakat, en brækket hånd og drømmen om at London måske kan komme på tale inden sommer.

amarant hindbær bar

Amarant hindbær bar

VEGETAR – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI

  • 1 spsk kokosolie
  • 125 g peanutbutter
  • 75 g meget bløde dadler uden sten
  • 1 tsk reven ingefær eller støt hvis det ikke skal være så stærkt
  • lidt pink salt
  • 50 g poppet amarant
  • en håndfuld hakket mandler
  • 2 spsk kokos flager
  • 2 spsk fryse tørrede hindbær

Smelt kokosolien over svag varme, tilsæt så peanutbutter og bland det godt sammen. Sluk for varmen. Kom det over i en skål og tilsæt dadler, ingefær og salt bland det god sammen med dine hænder. Tilsæt nu kokos flager, mandler, poppet amarant og hindbær, bland det igen godt sammen. Beklæd en en lille firkantet form eller en aflang form med bagepapir og pres amarant massen ned i formen. Stil formen tilside mens du laver chokolade topping.

Smelt 100 g god mørk chokolade og kom en spsk kokosolie ved. Hæld chokoladen over din amarant masse, stil på køl mindst 4 timer eller til næste dag. Skær ud i de hapse bar stykker der passer til dig.

amarant hindbær bar

Kikker på den gamle 70 `er plakat som godt nok ikke blev min men en gave fra min far til min søn som blev lige så begejstret som jeg over den.

Men gode blev de mine amarant hindbær bar….så det kan du sagtens bruge en påske dag på.

amarant hindbær bar

Tror jeg skal prøve at lave dem igen men med frysetørrede blåbær…tror det kunne blive et hit.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*