Bagt morgen grød med bær

Koldt, regn og en trist april morgen det kræver sin grød på en hyggelig måde. Bagt morgen grød med bær er en hyggelig måde at forkæle sig selv på en mandag morgen. Tager det lang tid, jaaaa eller hvad er lang tid, nok for de fleste mere end 10 min til et morgenmads projekt. Så har du ikke lige den halve time til at lave bagt morgen grød med bær så gem det til brunch bordet i weekenden, skift pandekagerne ud med denne skønne grød.

bagt havregrød

Opskriften jeg har lavet er til to personer, er er i mange gang op……er det til brunch kan fire sagtens alle få en bid af denne option.

Bagt morgen grød med bær

GLUTENFRI – LAKTOSEFRI – IKKE TILSAT SUKKER – VEGETAR

2 personer

Tænd ovnen på 175 grader

  • 100 g havregryn GF, eller alm hvis du tåler gluten
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk bagepulver….kan udlades men giver lige den bagte grød lidt fylde
  • lidt salt
  • 1 banan
  • 1 æg
  • 2 dl mandelmælk eller anden plantemælk
  • 100 til 125 g bær…hindbær, blåbær, jordbær, brombær eller hvad du nu har af frossen bær

Smør et oven fast fad med lidt kokosolie. Kom bær i bunden af fadet. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom banan, æg og plantemælk i en anden skål og blend det godt sammen med en stavblender. Bland de de våde ingredienser i de tørre. Kom din grød i fadet oven på bærerne.

Kom det i ovnen og bages i ca 30 til 35 min.

bagt havregrød

Så er grøden bagt, lad den lige køle 5 min inden du pynter med friske bær og hakket nødder.

bagt havregrød

Dejlig havregrød, uden sukker men sødet af bananen.

bagt havregrød

Tænker at en gang skyr vil smage rigtig godt sammen med denne varme bagt morgen grød med bær.

det kan i god prøve smager fantastisk.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*