Blåbær chokolade kage

Gode kager behøver ikke være svære, jeg går ind for det lette og nemme bare det smager fantastisk og blå er min ynglings farve. Her er så en blåbær chokolade kage som er super nem og faktisk bliver bedre dag for dag. Så få lavet denne blåbær chokolade som kun bliver beder, så på din 5 dag når kagen slutter tænker du neeeej jeg må hvis bage den igen. Så derfor har jeg bagt en mere.

blåbær chokolade kage

Så i gang med kagen.

GLUTENFRI – LAKTOSEFRI – INGEN RAFFINERET SUKKER – VEGETAR(INDEHOLDER ÆG)

Blåbær chokolade kagen

  • 250 g dadler uden sten
  • 120 g mandler, blendet til mel eller mandelmel
  • 3 spsk kakao
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vanilje
  • 1 tsk støt ingefær pulver
  • 3 spsk kokos olie
  • 4 æg

Blåbær, jeg brugte øko frossen blåbær de små gode blå bær. Til pynt friske blåbær.

Tænd ovnen 175 grader

Blend mandler i en foodprocessor hvis du ikke bruger mandelmel, tilsæt dadlerne til det lige hænger sammen. Tilsæt så kakao, kanel, vanilje, ingefær og kokosolie blend igen. Lad din foodprocessor køre på mellem speed og tilsæt et æg ad gangen, kør til du har en dejlig ensartet masse.

Kom bagepapir i en aflang 1 liter form, hæld dejen i. Tag en håndfuld eller to, hvad du er til, blåbær og tryk dem ned i toppen dejen. Bages 30 til 35 min.

blåbær chokolade kage

Køles af gerne til dagen efter men kan du ikke vente så bare til blåbær chokolade kagen er kold.

Pynt med friske blåbær og jeg har smeltet lidt chokolade fra Valhona, Blond Dulcey 32 %.

Så er det bare i gang et stykke om dagen er vel ok når du lige husker en frisk trave tur oveni.

blåbær chokolade kage

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*