chokolade bananpandekager

Måske man bare skal begynde hver morgen med chokolade…..som i chokolade bananpandekager og de her er glutenfri nemme at lave og smager fantastisk. Så nu er det bare i gang, måske lav en dobbelt portion de kan fryses, for så er der jo også til en eftermiddags snak af den hyggelige slags.

CHOKO-BANAN-PANDEKAGER-1

Et bjerg af chokolade bananpandekager, så er det bare at gå i krig.

Hvad skal jeg så bruge og hvordan gør jeg.

pandekager mellem 6 til 12 styk, afhængig af størrelsen, jeg er vild med små

  • 2 moden banan
  • 3 æg
  • 1 spsk  kakao…jeg bruget raw kakao men brug det du har
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 dl boghvedemel eller havregryn
  • lidt salt
  • 2 spsk kakao nibs
  • kokosolie til stegning

Mos bananen og tilsæt æg, kakao, salt, kanel og boghvedemel. Pisk godt sammen og steg i pandekagerne i kokosolie på en varm pande.

CHOKO-BANAN-PANDEKAGER-2

Serveres straks eller spises kolde i madpakken….måske fryser hvis der er flere tilbage når i er færdig med at spise.

CHOKO-BANAN-PANDEKAGER-4

Rigtig god chokolade bananpandekage spisning, jeg har flotte mig og hældt lidt mørk agave sirup over mine pandekager.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*