GRØD..boghvede..hirse…med hørfrø

Så lige en hurtig morgen grød til en smuk med kold vinter morgen. Grød er ikke svært og ekstra nemt hvis man aften før kommer det hele i en gryden stiller det koldt, så skal det bare lige koges op næste morgen … vupti en dejlig færdig grød. Det gode ved at ligge i blød er selvfølgelig at det ikke skal koge så længe. Havde da lige lidt tilbage af min gode blod appelsin marmelade der kom på min morgen grød, det smagte godt sammen.

 

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg

Til 2 personer eller en der er meget sulten.

  • 1 dl hirseflager
  • 1 dl boghvedegryn
  • 1/2 dl havregryn …GF (betyder gluten fri) hvis man ikke tåler
  • 2 spsk hørfrø
  • 1 tsk kanel
  • 4 – 6 hakkede dadler
  • 5 – 6 dl plante mælk eller vand…jeg brugte mandelmælk denne gang

Og ja kom det hele i gryden stil køligt og kog det op næste morgen, kom mere væske i hvis du syntes det bliver for tykt….dryd med løs hånd alt muligt lækkert på eller prøv med den skønne blod appelsin marmelade på…..så kan jeg sige dig du holder der glad og mæt helt ind til din frokost.

Blod appelsin marmelade….http://eatyourwayhappy.dk/blod-appelsin-marmelade/

BOGHVEDE-HIRSE-GRØD-3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*