Hindbær chokolade dadel trøffel

Hindbær chokolade dadel trøffel…..eller bare bløde fede trøfler er da altid godt. Den her opskrift er så super nem at du næsten er nødt til at lave den. Hvem elsker ikke hindbær og chokolade som en kombi.

Hindbær chokolade dadel trøffel

Hindbær chokolade dadel trøffel

VEGANSK – GLUTENFRI – IKKE TILSAT SUKKER

Og hvad skal jeg så bruge.

  • 1/2 pose frossen hindbær + 1 spsk honning
  • 200 g bløde dadler uden sten
  • 75 g mandel mel
  • 1 spsk mandelsmør…kan udlades hvis du ikke har
  • 2 tsk hindbær støv…jeg bruger den fra Mill & Mortar
  • 50 g smeltet chokolade + 1 spsk kokosolie der er smeltet sammen med chokoladen

Kom de frossen hindbær i en gryde sammen med honning, og kog det tykt.

Kom dadler, mandelmel, mandelsmør, hindbær støv og hindbær marmelade i en skål og bland det god sammen med dine hænder. Tilsæt så chokolade/kokos blandingen, bland det godt sammen. Det er lidt klisteret, så stil det lige på køl 10 min i mens du laver det du vil trille dine kugler i.

Jeg har brugt kokosmel blandet med hindbærstøv og glimmer.

Tril dine kugler og rul dem i det pynt du har valgt.

Hindbær chokolade dadel trøffel

Opbevar dine hindbær chokolade dadel trøffel i fryseren og tag dem ud 10 min før de skal spises.

De er bare gode kan jeg godt sige.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*