Jordbær / kokos bar

Så er julen over men ikke jule ferien…så venter nytåret lige om hjørnet fest farver og en masse nytårs forsæt jaaaa eller bare gode ønsker det nye år kan bringe med sig. Min jul i år var i Madrid høj sol fra en klar blå himmel, det kan man kun blive glad af, så da jeg på markedet S. Miguel fandt disse skønne velsmagende jordbær blev jeg så glad og tænkte at jeg måtte lave en jordbær nytårs bar (har plukket mega mange  danske jordbær i år så min fryser buner af de skønne bær).

JORDBÆR

smukke spanske jordbær

JORDBÆR-BAR-5

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg

  • 2 spsk mandel smør
  • 100 g reven kokosnød
  • 75 g mandelmel
  • 2 spsk blød kokos olie
  • 2 spsk agave sirup eller honning
  • 4 – 6 dadler
  • 1/2 dl plantemælk, jeg bruget mandel mælk det var det der skod i mit køleskab
  • en god hånd fuld jordbær, frossen eller friske
  • 1 tsk vanilje pulver

Chokolade til overtræk og frysetørrede jordbær til pynt

Det er så nemt kom det hele i en foodprocessor, blend til en ens artede masse, beklæd en 1 L form med bagepapir kom jordbær massen ned i formen, tryk den godt ned og i fryser mindst en time.

JORDBÆR-BAR-1

Skær ud i små bar, den størrelse du ønsker kom dem i fryseren igen mens du smelter chokoladen, overtræk og drys med frysetørrede jordbær. Opbevares køligt.

De bliver dejlig bløde inden i og smagen af god mørk chokolade i kombi med kokos og jordbær er skøn…mums siger jeg

JORDBÆR-BAR-6

De er mere røde inden i live end på foto.

Tror det bliver min nye yogi bar når jeg trænger til sommer solen bare tær og smagen af frisk frugt.

JORDBÆR-BAR-3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*