A la marsbar

Må bare sige de her a la marsbar er helt sin egen og voldsom gode. Har prøvet at lave dem nogle gange de skulle lige blive helt i topform, det er de så nu. Kan varmt anbefale du går i krig kan gemmes i fryseren hvis der skulle blive et problem med ikke at få spist op. Du bliver glad i munden.

A la marsbar

marsbar

Opskrift på A la marsbar…..Veganske & glutenfri

BUND

  • 200 g mandler smuttet
  • en knivspids salt
  • 50 g kokossukker eller alm. sukker
  • 5 spsk. mandelsmør (købt eller hjemmelavet)
  • 1 spsk kakao
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk af den tykke kokosmælk  + 1 spsk. af den tynde kokosmælk(sæt en en dåse kokosmælk i køleskabet så er det letter at skille det tykke fra det flyende)

Brug din foodprocessor, step 1. kom mandler, salt og kokossukker i blend til grov mel.  Step 2. kom mandelsmør, kakao og vaniljepulver i blend til det samler sig. Step 3. kom det tykke og det flyende kokosmælk i blend i 30 sek. det skal bare samle sig ikke over blendes.

Kom bagepapir i en 1 liters form og pres din chokolade masse godt ned så det bliver en god fast bund. På frys med den.

Karamel

  • 12 til 14 dadler uden sten
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 spsk. mandelsmør (købt eller hjemmelavet)
  • 1 dl kokosmælk af den tykke
  • 2 spsk kokosolie smeltet

Kom det hele i din foodprocosser, og blend det til en dejlig cremet karamelmasse. Kom det oven på din bund og sæt tilbage i fryseren. frys det gerne 6 timer eller tildagen efter. Skær ud i den størelse der passer til din mund hapser og sæt tilbage i fryseren mens du laver de chokolade.

Hvis du ikke vil lave allepåen gang smelt så kun lidt chokolade.

  • 200 g god mørkchokolade
  • 1 spsk. kokosolie

smelt din chokolade + kokosolie over vandbad, husk den bedste tempratur for at overtrække er 32 grader. Jeg dypper først lige bunden i chokolade lader den blive fast, der efter sætter jeg min bar på en gaffel og hælder med en ske chokolade over baren. Jeg holder ind over mit glas med den smeltet chokolade. Du kan også bare komme hele baren i og fisk den op igen, gør hvad du syntes er lettest.

marsbar

En god chokolade bund og en blød karamel top overtrukket med mørk chokolade, det er mit forslag til en god a la marsbar.

marsbar

Så det bare god kaffe, solskin og hygge i have. Tænker at det vil være en god pinse snak, for det jo lige op hjørnet.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*