Påske æg til påske kaffen

Påske….æg….hygge….marcipan….kaffe….chokolade….sol….forår….er det ikke hvad vi forbinder med påsken så godt ferien begyndte på den gode måde sol….fugle pip….vintergæk…smil på læben….familie hygge….

Så er der serveret til familien og gode venner

PÅSKEÆG-6

 

Marcipan:

  • 150 gram smuttede mandler
  • 2 spsk. sukrin gold….eller agave sirup
  • 1 tsk. mandelessens…eller mandelvin det har jeg brugt
  • 1 æggehvide (et bæger)

Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel,
hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres
til massen begynder at samle sig. Stil på køl mindst en halv time, form til æg og stil på køl mens du smelter chokoladen.

Min dejlige mandelvin som jeg har fået i gave af en skøn veninde, hjem bragt fra Sicilien.

IMG_5383

 

PÅSKEÆG-3

PÅSKEÆG-8

Lakrids æg, tilsæt en tsk lakrids pulver + 1 tsk flydende lakrids…eller efter smag

PÅSKEÆG-4

PÅSKEÆG-7

Ingefær æg tilsæt en tsk reven frisk ingefær….eller efter smag

Marcipan æg

PÅSKEÆG-5

overtræk med chokolade efter eget valg

så er påsken i gang. God påske til alle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*