Peanutbutter chokolade bar

En dejlig dejlig dessert bar eller bare en lækker hapser i stedet for kage, tager lidt tid at lave men når den er lavet bliver man glad og det gode ved denne bar er at den kan fryses og er lige så når den komme op af fryseren.

PB-CHOKO-BAR-2

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg.

Bund

  • 125 g mandelmel
  • 125 g havregryn
  • 2 spsk kakao
  • 18 – 20 dadler
  • 1 tsk. vanilje pulver

Blend det hele sammen i en foodprocessor til en homogen masse, kom det i en form beklædt med bagepapir (pres den god ned i formen), stil på køl skal det gå hurtig kom i fryser.

Peanutbutter lag

  • 200 g peanutbutter
  • 1 banan
  • 2 spsk mandel mælk, eller anden plante mælk
  • 2 spsk. kokosolie
  • lidt salt

50 g hakket saltede peanut nødder

Blend det hele sammen i en foodprocessor til en homogen masse, kom det i formen(pres den god ned i formen) drys med hakket saltede peanuts nødder over peanutbutter laget, stil på køl skal det gå hurtig kom i fryser.

Toppen

  • 1 avokado
  • 8 dadler
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk kakao pulver
  • 1 tsk kaffe pulver (nescafe)
  • 50 g mørk chokolade
  • 1 spsk kokosolie

PB-CHOKO-BAR-3

Blend dadler, honning, kakao og kaffe, smelt kokosolie og chokolade, tilsæt det til dadel massen, mos avokadoen og tilsæt den til chokolade massen. Kom chokolade massen på toppen af peanutbutter laget, drys evt med cacao nips. på køl til dagen efter eller i fryser hvis den skal spises inde for de næste 3 timer.

hvis den kommer fra fryseren, skær i skiver og lad den stå lige 15 – 20 min så det tør op og før den dejlig cremet konsistens.

PB-CHOKO-BAR

Kunne ikke vente til der kom gæster, måtte lige smage….

PB-CHOKO-BAR-4

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*