Poppet quinoa chokolade bar

Dem har jeg ledt efter længe, poppet quinoa for den ville jeg gerne lege med. Men heldigvis var jeg i Århus i weekenden, der kom jeg til en af mine ynglings butikker Ren Kost i Jægergårdsgade, som er en butik der har alt og en skøn butik.

http://renkost.dk/

poppet-quinoa

Så i gang med at lege og lave en hapser af de sjove poppet quinoa.

QUINOA-BAR-7

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg så…

  • 3 spsk kokosolie
  • 10 – 12 dadler bløde
  • 250 g crunchy peanutbutter
  • 60 g græskarkerner
  • 60 g poppet quinoa
    (evt lidt hakkede mandler)
  • lidt salt flager

topping:
chokolade + kokosmel

 

Smelt kokosolien i en gryde ved middel varme, blend dadler til en pure og tilsæt det sammen med peanutbutter  til kokosolien, bland det godt sammen i gryden lad det varme over middel varme et par min.
Fjern det fra varmen og tilsæt græskarkerner og poppet quinoa.

QUINOA-BAR-1
Kom det i en form og stil i fryser eller køleskabet,
smelt imens chokoladen, hæld chokoladen over og drys med kokosmel. stil på køl igen. Skær dem ud i firkanter, behold dem på køl eller put i fryser og tag ud når de skal bruges.

QUINOA-BAR-2

Chokoladen er stivnet…så der kan skæres i bar eller firkanter

QUINOA-BAR-4

 

Så er de klar til at spises, kunne ikke lige lade være med at smage, men kan holde sig en uge helst et køligt sted.

QUINOA-BAR-5

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*