Raw valnød brownies med mandel topping

Som lovet kommer opskriften på disse super lækkere raw valnød brownies med mandel topping, og mums de smager af mere hygge spisning. De her raw brownies er super nemme at lave og gode til fryser alts hvis du ikke spiser op og vil gemme eller lave til gæste der kommer om noget tid. Super sunde er de næsten de raw valnød brownies med mandel topping, og vil du ikke have mandel creme på toppet kan du bare komme chokolade eller meget nemt ingen ting …. kun ind i munden og ned i maven og nyde dem.

raw valnød brownies

Vil sige de smelter i munden de her raw valnød brownies gode til alt fra kaffe til forkælelse af sine kolleger.

Hvor nemt er det så vil jo gerne spise dem med det samme….

(VEGANER – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI)

  • 200 g bløde dadler uden sten
  • 2 spsk vand
  • 100 g valnødder
  • 2 spsk blød kokosolie
  • lidt pink salt
  • 30 g raw kakao, eller bare det kakao du har i skabet
  • 50 g hakket mandler

Blend valnødder til groft mel kom det i en skål. Blend dadler med vand det en blød masse/pure, kom kokosolien i massen og blend igen. Kom dadel massen over i skålen med valnød mel tilsæt salt, kakao og hakket mandler. Bland det rigtig godt sammen med dine hænder. Beklæd en aflang eller firkantet form med bagepapir. Aflang form 1 liter, firkantet form 20 x 20 cm. Kom din valnød brownies i fryseren mens du laver topping.

Topping

  • 75 g mandelsmør
  • 1 spsk kokosolie
  • 30 g mandelmel
  • 1 spsk lucuma…kan udlades
  • 1 spsk kakao

Bland det hele godt sammen, så det er klar til at blive smurt på toppen af din brownies.

raw valnød brownies

Så er min brownies ude af fryseren, topping er på og jeg har pyntet med lidt smeltet chokolade og frysetørrede havtorn. kom den i fryseren igen bare lige 30 min så mandel cremen bliver fast.

raw valnød brownies

Så er det bare at skærer ud i små hapser, nyde alene eller i godt selskab. Skal opbevares i køleskabet i en luft tæt beholder, mandel cremen bliver hurtig blød når den står ved stue temperatur.

raw valnød brownies

Så er det bare at komme i gang, ikke svært og smager fantastisk…..

siger en chokolade/kage elsker

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*