Spinat gode pandekager

Pandekager er altid et et hit……som morgenmad, frokost, aftensmad eller til dessert. Så jeg har kastet mig ud i søde grønne pandekager. Spinat gode pandekager sunde søde og mætter på den rigtige gode måde. Er jo tit sådan at mange ikke syntes grønsager er et hit, så er det altid godt at blande dem i brød, bolle eller kager, så bliver det pludselig meget letter at spise. Mine blev til frokost med god kaffe og et rødbede/ingefær shots.

Så i gang med de spinat gode pandekager, fyldt med de grønne spinatblade der er rig på:

A-vitamin, som er nødvendig for synet, vækst, appetit og andre processer.
C-vitamin, som har betydning for immunforsvaret, beskytter mod bakterier og fremmer heling.
• Folat, som er nødvendig for produktionen af røde blodlegemer.
• Kalcium, som giver struktur, støtte, samt hårdhed til knogler og tænder.
Jern, som har livsvigtige funktioner i forbindelse med transport af ilt.

Spinat gode pandekager

Spinat gode pandekager

VEGETAR – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI – NØDDEFRI – UDEN TILSAT SUKKER

  • 1,5 dl GF havregryn eller boghvedeflager
  • 1,5 dl plantemælk, jeg brugte soya
  • 1 tsk chia frø
  • 1 banan
  • 1 æg
  • lidt pink salt
  • en god håndfuld spinat
  • kokosolie til at stege i

Bland gryn, plantemælk og chia frø i en skål, lad det stå i ca 10 min. Blend banan, spinat, salt og æg godt sammen. kom spinat/banan blandingen i skålen med den kolde a la grød, bland det godt, syntes du er for tykt tilsæt da bare lidt mere plantemælk.

Steges på en god varm pande tilsat kokosolie. Kan holdes lune i ovnen hvis de ikke skal spises lige med det samme.

Spinat gode pandekager

Smuk farve dejlig smag af den søde fede banan….jeg lavede lige lidt luksus med lidt dadel sirup hen over mine pandekager + stegte bananer.

Spinat gode pandekager

Total mums…….kolde også gode til madpakken.

god appetit

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*