A LA TWIX BAR

Så er der til dels gang i min hjemme blog side igen….øv øv den blev jo hacket og meget blev ødelagt, så må de næste par dage få lagt indlæg ind og fikset dem der er gået i stykke, og ja hvad får de da ud af at ødelægge/hacke ind på en lille blog som min, ud over at jeg bliver trist og det kræver lidt arbejde at få ryddet op.

Men så fik jeg brugt min dag i går med at lege i mit køkken og få lavet lidt lækkert til i aften….Vild med dans stænger…..a la Twix bar, og de blev altså rigtige lækkere. Så kom i bare i gang.

TWIX-5

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg.

Bund

  • 150 g nøddemix, jeg har brugt mandler og cashewnødder
  • 1 spsk. blød kokosolie
  • 1 spsk. honning

Karamel lag

  • 10 – 12 dadler bløde og uden sten
  • 2 -3 spsk mandel smør
  • 1 tsk vanilje pulver

Chokolade til overtræk, gerne en god mørk en.

Til bunden, blend nødder til grov mel, tilsæt kokosolie og honning, blend det godt sammen. Kom det i en form (jeg bruger 1 L form)pres det godt ned, så det bliver en fast bund, sæt på køl mens du laver karamellen. Kom alle dele til karamellen i din foodprocessor og blend til en glat masse, kom det oven på bunden og stil på køl en time, skal det gå stærkt brug fryseren, det er nemmest at arbejde med når det er koldt.

TWIX-1

TWIX-2

De to lag til Twix look a like

TWIX-3

Skær ud i små aflange bar, form dem lidt med fignerne så den mørke lag runder lidt, må jo gerne ligne en Twix bar….

kom dem i fryser og frys i ca en halv time, mens chokoladen gøres klar.

TWIX-4

Lad dem køle god af og opbevar et køligt sted, det gode er at de kan gemmes i fryseren så hvis man ikke kan spise alle i løbet af et par dage så tag dem op du skal bruge, altid rat at have søde ting i sin fryser.

 

Smager bare godt må jeg sige og dejlig fredag til jer alle.

TWIX-6

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*