Agurker avokado spinat til morgenmad

Jeg syntes tit jeg høre ååååå alle de Instagram fotos med agurker avokado spinat til morgenmad, pyntet med blomster og serveret med lethed en tirsdag morgen. Ja vores verden er blevet et billede univers og nogle gange er det godt. Jeg elsker selv at blive friste af flotte mad billeder, især dem der er så skønne at  tænderne løber i vand. Fotos af mad skal i mit univers heller flytte folk end at de tænker …det kommer aldrig til at ske hos mig en tirsdag morgen. Jeg står tidlig op kan godt lide at have tid om morgen, det gjorde jeg også da der var børn hjemme, jeg syntes det er vigtig at vi ikke altid fokusere på den tid vi ikke har men det vi har. Så hvis du mangler tid til en agurker avokado spinat morgenmad så lad aften hjælpe dig med tiden om morgen.

Agurker avokado spinat til morgenmad

GLUTENFRI – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI

Jeg ved ikke om jeg liger en der bare gerne vil have agurker og æbler. Lige i tiden er der jo en masse af de to ting, så tit når jeg er hos folk med agurk planter eller æble træer ender jeg altid med at have med hjem, også er det lige jeg mangler min agurk elskende søn…men han bor i København nu. Ja så er det bare at komme dem gennem juice maskinen.

Grøn juice

 • agurker
 • æbler
 • lidt ingefær
 • lime uden skal

Bare i juice maskinen, så har du dejlig grøn morgen juice. Kan holde sig 3 dage i køleskabet. Det gode ved agurk er det store væske indhold de har, så er du træt af at drikke vand drik din agurk.

Grøn morgen skål

Agurker avokado spinat til morgenmad

Så skal du have mere tid om morgen så forbered dig om aften.

Til 1 til 2 personer.

 • 1/2 avokado…frisk eller frossen
 • 1/2 til 1 hel frossen banan
 • stor håndfuld frossen spinat
 • lille håndfuld valnødder
 • lidt græskarkerner
 • lille stykke ingefær hvis du til det
 • saft af en lime
 • 2,5 dl haver mælk eller til konsistensen passer dig. du kan bruge den plantemælk du har
 • lidt sirup hvis du ønske det lidt søder

Vær på forkant med morgendagens morgen skål.

Agurker avokado spinat til morgenmad

Jeg laver poser kommer i fryseren og hvor let er det lige, når der skal laves morgenmads skål.

Blend blend og blend det var så den morgenmad…Det sjove er at pynte, så har du børn til grøn morgenmad er det altid en god ide at lave små skåle så de selv kan vælge deres pynt. Det kan være nødder, kerner, bær eller tørret frugt.

Agurker avokado spinat til morgenmad

Jeg har brombær frost, pistacie nødder og stegte banan stykker og lige lidt af min skønne æble sirup.

Det sundt det lækkert ok nemt det grøn mad…agurker avokado spinat til morgenmad.

Agurker avokado spinat til morgenmad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*