Bali..Ubud…yoga

Selvforkælelse hedder det hvis, når man beslutter at løbe hjemmefra 2 uger og gå i en lille yoga boble. Så jeg fyldte min rygsæk med yoga tøj og ingen forventninger til hvad der skulle se de næste 14 dage. Så nu er der taget hul på et sjovt lille eventyr. Har ikke været på Bali siden 98, hvor jeg rejse i en måned med min søn på 5 år….kan se her i Ubud intet ligner sig selv. Tonsvis af butikker, madsteder og yoga udbyder, så for at mindske min yoga forvirring har jeg valgt…og som jeg har drømt om at prøve…Yogabarn. Der er købt et klippekort, 20 klip så må jeg se om det rækker til de næste 14 dage.

Mit Bali yoga eventyr

Bali og yoga

Jeg er landet i lavsæsonen og det er skønt, for her er mange der vil til yoga ,så tænker var det i højsæsonen ville jeg nødig være i en klasse selvom lokalerne er store. Lige nu er der ca 30 til 50 på en drop in klasse og det ok. Det gode for mig her er, det er ren selvforkælelse, det er ikke en workshop hvor jeg skal lære en masse nyt, det er ikke opvarmning til junior 2 (Iyengar yoga som jeg tænker 2019 skal handle om + noget andet jeg har drømt længe om). Det er bare yoga, jeg skal undervises tage imod, være øm i kroppen, glad i sindet måske jeg alligevel tager lidt guldkorn med hjem.

Bali og yoga

Her er så udsigten fra den ene af de sale jeg sveder i. Har prøvet alt muligt som jeg normalt ikke hopper på der hjemme, noget er skønt noget er lige for smart til mig, men der skal jo være noget for alle det er det vigtigste. Kommer du til Bali, vil prøve lidt yoga og tænker der er alt for mange steder at vælge imellem er Yogabarn et fint sted at hoppe på en klasse. Her kan alle være med nye som øvede, unge som gamle. Men jeg har dog fundet ud af hvad der hitter lige nu. Vinyasa slow, Vinyasa flow og Hatha yoga. Jeg kan snart så mange slow/flow serier at jeg faktisk er begyndt at glæde mig til at kommer på en rigtig god lærerig workshop uden for mange popsmarte drejninger. Sådan er det nok at være Iyengar yogalærer.

Bali og yoga

Syntes nu altid det er sjovt og lærerigt at udforder sig selv, der er jo så mange dygtige underviser der ude, så hvad er beder efter en dejlig klasse, en juice fra juicebaren eller deres skønne cafe som der også serveres sund mad.

Ubud er andet end yoga

ubud

Ubud er andet end yoga, en kæmpe stor turistby. For 20 år siden var her ikke særlig meget udover støvede veje, en masse træ håndværk lidt spisesteder rundt omkring. Det er over nu, en cafe to butikker en restaurant to butikker, sådan ser det ud når du går ned af de fleste gader. De fleste hjem er nu blevet til homestay, alle har en scooter som de står ved siden af med et skilt i hånden….Taxa. Det handler også om penge her over.

ubud

Men her er også højt til loftet, templer, smukke gamle bygninger og rismarker i baghaven. Så lidt er der tilbage af det gamle Ubud.

ubud

Figur byder velkommen ind til et smukt tempel. Elsker bare sådan en modtagelse.

ubud

Ligger alle steder, alt bliver velsignet, fugle, hunde, katte og aber spiser det med glæde hver dag.

Glad for de stadig holder ved deres traditioner. Her forlades et tempel omlidt er de afsted med stort følge bagved  mod et større tempel hvor en ceremoni skal finde sted.

ubud

Damerne ankom som de første, smukt syn i festlige farver. PS. blonder er in hos kvinderne her over.

ubud

Og hvad er Ubud uden et besøg i abe skoven. Der er så mange det lige før jeg ikke syntes det var sjovt. Husk hold på hat, briller og rygsæk.

ubud

En cykel tur et et must her

Men for at opdage det gamle Ubud, eller landet skulle der en cykel tur til. En meget varm dag men en smuk cykeltur. Selvfølgelig blå cykel til hende der elsker blå.

ubud

Rismark der skal i gang med en igen. Skønt at cykle på de små smalle stier.

ubud

Det har så ikke forandret sig på 20 år. Høns i bur og hane kamp, kan stadigvæk ikke lide det.

ubud

ubud

Dejlig besøg og kik ind i en økologisk have. Vælge selv din grønsager og urter, giv dem til kokken og han laver din mad. Ikke dårligt.

ubud

Tak for en skøn dag til Rikke som bor fast i Ubud, for at vise mig rundt omkring i byen, båder det smukke og det der smager godt. Så vi slutter vores cykel dag med total lækkert is.

ubud

Kokos og gurkemeje is fra den økologiske have, helt vegansk fantastisk smag.

ubud

Elsk livet og værdsæt det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*