Broccoli flad brød

Så skal der spises frokost og jeg er så glad for Green Kitchen Stories, til min fødselsdag fik jeg en af deres kogebøger…dejlig opskrifter, smukke fotos og bare mad med smag hvis man har lyst til vegetar mad.Så jeg har lade mig inspirere af deres flad brød og tror ikke jeg er færdig med at prøve farver af i min mad,  det er så lækkert at se og spise når maden/brødet ser indbydende ud….ja ja uden at være over i den giftige indfarvning….

BROCCOLI-FLAD-BRØD-2

Og hvor heldig kan man være når en af mine yoga elever kommer med en en skøn bakke æg fra hendes høns……tak Pia smukke æg, dejlige gule, tænkte på da jeg boede der hjem som var lidt ude på landet hvor høns og køkkenhave bare var en hel naturlig del af en hjem. Så glade høns er gode æg.

pia-æg

Men hvad skal der så på dette gode broccoli fald brød, laks selvfølgelig, jeg elsker laks og henter jævnlig hos min gode ven fra Himmelbo laks…så hvis i er til laks så kan jeg bare stort anbefale at kontakte Himmelbolaks fra Randers.

http://www.himmelbolaks.dk/

BROCCOLI-FLAD-BRØD-3

Hvordan gør jeg og hvad skal jeg bruge.

 (V – GF – LAKTOSEFRI )

Broccoli flad brød

Tænd oven på 200 grader

  • 1 broccoli, som 4 dl blendet broccoli
  • 100 g mandelmel
  • 4 æg
  • 1 tsk hvedegræs pulver eller spirulina, det giver den lidt stærke grønne farve og er spring fyldt med gode vitaminer + mineraler
  • 1 håndfuld frisk mynte fint hakket
  • 1 tsk salt

Blend broccoli til fint grønsagsmel og bland med mandelmel, hvedegræs eller spirulina pulver, hakkede mynte og salt…bland det godte sammen. I en anden skål pisk æg godt sammen og bland det så i planet mandel blandingen, bland det godt sammen. Kom bagepapir i en bradepande ca 35 x 25 cm ( bruger du en større bliver brødet lidt mere flad og skal bage lidt korter tid), hæld massen i formen og fordel den jævnt i formen. Bag i 20 til 25 min. La broccoli flad brødet køle af inden du kaster dig over at laver lækker frokost eller sandwich til madpakken.

BROCCOLI-FLAD-BRØD-FS-1

Så er jeg klar til at spise….men inden det havde jeg lige skåret flad brødet ud i ens firkanter så jeg kunne klappe dem sammen som denne her lækkere sandwich.

BROCCOLI-FLAD-BRØD-FS-2

velbekomme det blev til et fest måltid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*