choko cookies og cashewnød kakao mælk

Når jeg engang imellem eller tit bliver lækkersulten er det ofte eller næsten altid noget med chokolade…..så det er det også denne gang skønne choko cookies med cashewnød kakao mælk, så bliver det hvis ikke mere chokolade artig. De her choko cookies kan også bruges som en morgenmads snak, for det er proppet med de gode sager. For mig kan morgen mad godt være lidt åååå hvad skal jeg spise i dag, så ender tit i en god grød med alt godt fra skabet eller en lækker smoothie. Så disse choko cookies er faktisk dejlige at have i en dåse når man ikke lige har fået lavet en chia grød eller tiden løb afsted og den varme grød ikke nåede i skålen inde kondi skoen røg ud af døren.

Så kan det i stedet blive til en hapser…..choko cookies en god kop kaffe, te, juice eller hvad du nu elsker at drikke til din morgen.

chokolade-kanel-cookies-7

chokolade-kanel-cookies-6

Men til en eftermiddags snak med cashewnød kakao mælk er de heller ikke så værst. Vil ønske at jeg hverdag havde sådan en kakao mælk i mit køleskab, med det har jeg ikke så godt det ikke tager langtid at lave.

choko cookies og cashewnød kakao mælk

Hvordan gør jeg så og hvad skal jeg bruge.

GLUTENFRI – LAKTOSEFRI – VEGETAR

Tænd ovnen på 175 grader.

Choko cookies

 • 75 g mandelmel
 • 50 g GF havregryn
 • 50 g quinoa flager
 • 1 tsk GF bagepulver
 • 2 tsk kanel
 • 1 tsk vanilje
 • 50 g kokossukker

Alle de tørre ingredienser blandes sammen i en skål og stilles til side .

 • 75 ml mandelmælk
 • 2 spsk peanutbutter
 • 1 æg
 • 50 g hakket chokolade

Alle de våde ingredienser røres godt sammen i en skål og blandes så sammen med de tørre ingredienser tilsæt hakket chokolade.

sættes på en plade og bages 10 til 12 min. Køles af nydes eller gemmes i en dåse.

choko cookies og cashewnød kakao mælk

Og er du til kakao mælk så prøv lige denne her cashewnød kakao mælk, så vil du ikke drikke andet.

choko cookies og cashewnød kakao mælk

Her står min kakao mælk så og venter på mig, oven på en stak af mine ynglings bøger…kogebøger….men skønne plakater fra Indien i baggrunden. PS. jeg har mast lidt hindbær i bunden, hældt min kakao oven på.

Hvordan gør jeg så og hvad skal jeg bruge.

GLUTENFRI – LAKTOSEFRI – VEGANER

 • 75 g cashewnødder
 • 2,5 dl koldt vand
 • 1 spsk kakao
 • lidt kanel og vanilje
 • 6 – 7 dadler, uden sten hvis de er store kan du bare bruge 4 – 5 stk.
 • 1 banan
 • 1 spsk tahin

Kom cashewnødder i en skål med koldt vand og lad den ligge mindst 4 timer. Hæld vandet fra og kom nødder samt resten af ingredienser i en god blender. Blend til det er en dejlig cremet kakao drik, kan godt tage lidt tid så sørg for du har en god stærk blender.

choko cookies og cashewnød kakao mælk

Du kan drikke med det samme eller stille på køl i en flaske med et tæt låg. Det smager godt både lunken lige fra blender og koldt fra køleskabet. HA HA og det er skønt at drikke til morgen mad hvis du er en choko elsker som mig.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*