Choko smoothie og havregryns kager

Jeg er god til grød bare det ikke er almenlig gammeldags havregrød,  så tænkte hvis jeg nu laver det på en moderne måde så hitter det måske og hvis jeg nu gør det sjovt, så hvorfor ikke lave havregryns sunde kager til morgenmad eller til…. to go…jeg når det i bilen, toget eller bar lige lidt sener.

Så fik lavet en dejlig morgenmads platte til mig selv i morges. (havregryns kager kan bages dagen i forvejen så de er lige til at hapse)

 

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg.

Havregryns kager…det er bare så ment…Tænd ovnen på 150 grader

  • 2 gode modne mosede bananer
  • 125 g havregryn
  • 4 bløde dadler uden sten
  • 25 g hakket hasselnødder

Bland det hele godt sammen med hænderne, form som små lækkere kager og bag i ovnen 15 til 20 min, det afhænger er tykkelsen. Husk de bliver ikke hårde de bliver bløde og smager forresten også super med smør på eller dyppe ned i den dejlige choko smoothie.

HAVREGRYNS-KAGER-4

Choko smoothie

  • 1,2 til 2 frossen banan (jeg køber altid over modne bananer skærer den i stykker og fryser ned så jeg altid har, frossen banan er super at bruge i smoothie, hvis der ikke skal frost bær i )
  • 1 spsk raw kakao eller bare den kakao du har
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 tsk kanel
  • 1 spsk agave sirup….eller smag til
  • 1,5 til 2 dl soya mælk, mere eller mindre afhængig af hvor tyk eller tynd den ønskes

Blend det hele til en dejlig smoothie, tager ingen tid men smager skønt….

HAVREGRYNS-KAGER-3

så blev det lige til moderne havregrød med drikke chokolade, det da en skøn morgenmad, uden at være udsund.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*