Chokolade kanel ispind

Så er det is tid og mit nye maskin ønske er en ismaskine…tror jeg har fundet den jeg skal eje, men inde da må jeg nøjes med min blender og fryser, men det er også ok, så min første hjemmelavet ispind i år blev chokolade kanel ispind…..Jeg er vild med kanel og chokolade blandet sammen og så lige et drys kakaonips i mums det godt. For at alle kan være med veganer og mælke allergier har jeg brugt fed kokosmælk i stede for fløde, men det gør ikke chokolade kanel isen ringer, tværtimod.

Så hvis i er til ispinde kan det fint lade sig gøre med blender, fryser og ispinde forme.

CHOKOLADE-IS-3

Hvad skal jeg så bruge og hvordan gør jeg

( V – VG – GF – LAKTOSEFRI )

Jeg får 8 ispinde.

  • 1 ds kokosmælk en rigtig god fed øko
  • 4 – 5 spsk kokossirup, kommer and på hvor sødt du ønsker, men kokossirup er ikke til den meget søde side
  • 2 spsk lucuma pulver…kan udlades
  • 1 tsk kanel
  • 1 spsk kakao, jeg bruger kakao fra Rapunzel da jeg er vil med smagen af denne kakao
  • 1 spsk fint hakket mørk chokolade gerne 70 % eller over
  • 1 spsk kakaonips

Kom alt i din blender, dog undtagen chokoladen og kakaonips. Blend det til det er helt blandet sammen, kom i en skål og bland chokolade og kakaonips i, skil skålen i køleskabet en halv til en hel time så det sætter sig. Rør lige rundt i isen så fyldet fordeler sig rundt, hæld i ispinde forme og i fryser ca 4 timer.

CHOKOLADE-IS-4

Tag dem ud af fryseren og lad lige dine chokolade kanel ispinde stå lidt, eller kom lidt varmt vand på formen så de letter kommer ud….pynt med lidt chokolade og nødder hvis du kan tåle det…… OGSÅ ER DET IS SPISE TID…..

CHOKOLADE-IS-2

Ja den ser god ud så nu er det bare i krig nyde denne lækkere chokolade kanel ispind

CHOKOLADE-IS-1

Og det bliver ikke de sidste is jeg laver…..og spiser

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*