Godmorgen sol og ikke så meget velkommen regn og blæst med det er jo april vejr håber det vender pr 1 maj……så er det sofaen der trækker med hygge og sødt til.
Muffins eller cupcake ja ja man kan vel blande det sammen og så lave en lækker fredags muffins med en topping på…….så det bliver til en dobbelt chokolade muffins, denne her er gluten fri, og jeg har brugt kokos sukker da jeg er helt vild med smagen og det er ikke så sødt som almenlig sukker. Så en fredags muffins eller en weekend hygge muffins det vil tiden så vise om du er til chokolade smag som jeg er.
Hvad skal jeg så bruge og hvordan gør jeg
- 100 g mandelmel
- 25 G kakao pulver
- 50 g kokos sukker
- 1 tsk vanilje pulver
- 2 spsk kokosolie
- 3 æg
- ekstra lækker kom 1/2 dl mandel smør i….kan udlades
- 1/2 dl mandelmælk
- 1- 1,5 dl hindbær
Tænd ovnen på 175 grader
Bland mandelmel, kakao, kokossukker og vanilje sammen i en skål, smelt kokosolie pisk olien sammen med (mandelsmør) æg og mælk i en anden skål, rør de to dele sammen vend tilsidst hindbær i. Fordel dejen i 8 – 10 forme og bages i ca 15 – 20 min.
Topping…topping…husk muffins skal være helt kolde inde topping kommer på ellers smelter det.
- 3 spsk blød kokosolie
- 2 spsk kakao pulver
- 1 spsk honning…efter smag
Topping….. pisk blød kokosolie sammen med kakao og honning til det får en cremet konsistens fordeles på muffins (jeg bruger en sprøjte pose)
og pyntes med friske hindbær eller fryse tørrede hindbær.
Så fin så fin og smager så hele familien bliver glade…
Wow de ser lækre ud…..bliver mit næste bageprojekt😁😍😍
jeg er vild med alt der hedder chokolade….og hindbær gør det ikke dårliger
rigtig god bagelyst
Rikke