Dadel chokolade kage

Dette er bare en super chokolade kage, nem at lave og skøn at spise. Den bliver dejlig svampet ikke tung og bitter sød som en rigtig chokolade kage. Mums siger jeg bare,

CHOKO-DADAL-KAGE-1

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg.

  • 10 til 12 dadler
  • 1 moden banan
  • 3 æg
  • 4 spsk kokosolie
  • 1 spsk agave sirup
  • 1 dl stærkt kaffe
  • 2 tsk. vanilje pulver
  • 50 g raw kakao
  • 1 tsk bage pulver
  • 65 g mandel mel
  • 100 g smeltet chokolade

tiramisu creme:

  • 200 g mascarpone
  • 30 ml kaffe shot
  • 1 til 2 spsk agave sirup 1 spsk sukrin

Tænd ovnen på 175 grader
Kom dadlerne i en foodprocessor, blend dem, indtil de har konsistens som puré, tilsæt banan, og blend igen.
Kom blandingen i en skål, tilsæt æg, kokosolie, kaffe og pisk det sammen. Tilsæt vanilje, kakao, bagepulver, mandel mel, smeltet chokolade, pisk det hele godt sammen med en håndmikser.
Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir, Ø 18-20 cm.
Bag kagen ca. 25 – 30 minutte
Til topping pisk det hele sammen med en håndmikser, det en blød creme

CHOKO-DADEL-KAGE-4

Og man kan ikke lade være med at smug spise….

CHOKO-DADEL-KAGE-3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*