Delhi en by med mange ansigter

Indien…Delhi ja står der Indien på skal man huske på at det er et land med store kontraster. For mange bliver Indien et sted men enten kommer tilbage til eller aldrig sætter sine fødder igen. Jeg hører til den sidste tror aldrig jeg bliver træt af at elske Indien med også få nok af larm, skidt og for mange mennesker. Men første gang til Indien er det en god ide at lige bede om hjælp, få planlagt lidt hjemmefra……for så inden længe finde ud af det er altså ikke så svært at rejse rundt i Indien….Men Delhi med de mange ansigter er en guide guld vær, både ang finde rundt, historien og maden.

Så velkommen til Delhi på en helt almenlig dag.

DELHI

Som rygsæk rejsende er det Main Bazar Road man bor, ikke Old Delhi. Her er lidt mere ro kun 10.000 dyt om dagen, cykel taxi, tuktuk, masse mennesker, gadebørn og de hellige køer. Så liv mangler man ikke her. Gør dig selv den tjeneste at bo i byen nogle dage selvom lysten til at flygte her fra er stor,her er så mange ansigter i byen og områder med hver sin historie. Det er det hele vær, du kan bare købe en god øko skrub og vaske Delhis støv af dig inden du går til ro.

DELHI-13

Aldrig for fin til udsmykning, selvom man er en hellig arbejdes ko.

Gandhi er et navn på to meget store mennesker i Indien….

Indier Gandhi og jeg havde en tur rundt i hendes historie.

DELHI-3

Mahatma Gandhi politiker og åndelige leder ikke kun for Indien men hele verden…..

I will not like to live in this world if it is not to be one….. Gandhi

DELHI-2

Teksten hang i det rum Gandhi befandt sig mest når han modtog gæster.

Old Delhi…på en helt almenlig dag….diset af smog og trafik prop, sådan er det bare.

DELHI-7

DELHI-17

DELHI-6

Old Delhi er kendt for at hvad det største krydderi marked i Indien, og det var stort. Der var en skøn duft hvis man er til krydderier…..især chili, men også god te.

DELHI-14DELHI-5

Kunne skrive side op og ned om Delhi men tror bare jeg vil sætte lidt fotos ind, billeder fortæller nogle gange mere en tekst. Jeg blev mest betaget af Old Delhi, Main Bazar Road og alle de små sider gader.

DELHI-11

Kvinde på vej fra shopping.

DELHI-4

Piger laver armbånd til salg, isæt til os turister. I Delhi laves, købes og sælger piger smykker overalt.

DELHI-9

Dejlig med udendørs klip og barbering. Pris 5 kr.

DELHI-1

Ikke at forglemme hurtig mad på gaden, friskbagt Roti.

Og et helt simpel aftensmåltids mad. Dal, ris naan og aloo gobi.DELHI-8

Måske lige en sjov historie, der er sat mange gude billeder op på vægge rundt omkring, undrede mig lidt men så fik jeg forklaringen.Man gider ikke have at folk går og pisser alle steder, og i Indien pisser man ikke på en gud, de har jo mange, så selvom de så vender ryggen til dem kikker guden jo alligevel, så hvor smart er det lige. Så ser i det på gader i små gyder i Indien ved i nu hvorfor de sidder mærkelige steder og kikke på dig.

DELHI-12

Det der var en stor oplevelse var at besøge gadebørn og høre deres historier. Salaam Baalak Trust er en organisation der begyndte i 1988, med den hensigt at hjælpe gadebørn til et beder liv. Jeg vil ikke fortælle så meget om det ud over det var spændende på en positiv måde at høre hvor mange børn de har hjulpet og er i gang med at hjælpe vider til et bedre liv. De gør en forskel en kæmpe forskel, for man siger der er over 200.000 gade børn i byen fra alderen 5 til 18 år.

http://www.salaambaalaktrust.com/

 

Jeg vil ikke udstille de DELHI-15drenge på det drenge hjem vi besøgte bare sige der bliver gjort et stort stykke arbejde for dem.

DELHI-16

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*