En bowl med god smag

Skønt når den spanske sommer lige smutter forbi Danmark, så kan der nyders en bowl med god smag til frokost uden for. Og hvad er en bowl så, ja for mig en god skål mad der strutter af sundhed. Jeg var i lige køleskabet nemlig en god måde at få spist alle sine rester på. Det god ved det, er det let at tage med på job, bare du har en god box det kan komme i. Så hvad havde jeg i køleskabet til en bowl med god smag.

Quinoa, salat, champignon, blomkål, avokado, peberfrugt og palmekål.

En bowl med god smag

Step 1 til din bowl med god smag.

En bowl med god smag

Protein = quinoa og lidt af det grønne. Konceptet for en bowl er at den gerne skal følge de gode kost råd, så har du kød eller fisk i det køleskab kan du bruge det. Men jeg har brugt quinoa som min protein kilde.

Step 2 til din bowl med god smag.

En bowl med god smag

Blomkål. Jeg har ristet min blomkål i lidt kokosolie og spidskommen, jeg bruger gerne ristet blomkål i salat eller til min aftensmad som tilbehør.

Step 3 til din bowl med god smag.

En bowl med god smag

Champignon. Ristet i lime saft og lidt smør fra Natueli`blok. Når jeg har champignon i overskud rister jeg dem altid og gemmer i køleskabet altid skønt oven på en avokado mad.

Step 4 til din bowl med god smag.

En bowl med god smag

Avokado den sunde gode fedt. Min underbo har et drivhus fyldt med gode tomater, så der stod en stor skål til mig….hvad gør man så langtidsbager i ovnen og på glas i køleskabet. Lækker snack til salat. tapas eller en bowl.

Step 5 til din bowl med god smag.

En bowl med god smag

Palmekål, den var så også i køleskabet, hvad bruger jeg så lige det til. Pesto for der mangler jo lidt dip i min bowl. Så let palmekål, hvidløg, limesaft,græskarkerner, (lidt manchego ost hvis du er til det) og olie. Bare i din blender med det.

Pynt færdig med lid andet godt fra køleskabet, her forårsløg, gul peber og lidt mynte fra haven.

Så er den bowl klar til en frokost ude i den grønne med solen som min ven.

En bowl med god smag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*