Et tanke opslag

Måske det bare er tid til at skrive et tanke opslag uden mad opskrift. Mange fortæller neeej alt det her lukket inde får mig til at ny tænke, andre går bare i sort…..som mig og jeg hader endda farven sort. Men så må den jo vendes til neon pink. De meget kloge siger…det er kun dig selv der kan få den neon pink farve frem…..nå men engang imellem kræver det altså også spark med træskostøvler at få vendt sort til pink især i disse mærkelige tider.

DER TÆNKES I BREDE BANER FRA ET VÆG MALERI I PANAMA CITY

Sidder her med titlen 50 + forhenværende brystkræft med en krop der har stået model til lidt forskellige knive….Nu knogleskørhed….dvs. jeg sænker i højden og er faktisk kun 162 nå men øv for den….en yoga karrierer på pause…. løbesko der stirre forvildet på mig ude i gangen og en rejse rygsæk der samler støv, en kogebog der var færdig skrevet men forsvandt med en sprække i røv filen så den ikke kunne åbnes….det så en ommer

LIVET ER EN LANG LORT DEN SKAL BARE TAGE I SMÅ BIDDER….(Den eneste ene)

Hvor sjov er det så lige at vende til pink på en mørk januar dag.

To boller med cashewnød chokoladesmør, en pose chokolade mandler, en kande julekaffe og lige et stykke hindbær brownie sener…… inklusiv kvalme….. ja så det bare at mærke slaget af træskostøvlen i røven.

Har downloadet en bog om …SÅDAN BLIVER DU EN GOD INFLUENCER

For tænker hvis jeg øver mig nok kan jeg jo hjælpe andre med at komme fra sort til pink, grøn eller lilla……

ja ja har også begyndt på min kogebog igen fik lig to træskostøvler bagfra….takker Carina og Annette D jeg er i gang.

Godt alt råmaterialet var gemt omhyggeligt pænt langt i folder og mapper klar til en ny opsætning.

De fine rene løbesko har mødt Gudenåen i dag og et gratis yogaprogram er hentet ned fra himlen. Så måske det bliver en god januar alligevel….jo jo jo det skal blive skidt før det bliver godt men ikke for tit.

MEN SAVNER DE BARE TÆR PÅ INDISKE FLISER, HALV BESKIDTE OG BRUNE BEN.

Trist at rygsæk og sandaler stadig skal samle støv…..men når verden er klar er min røv afsted så hurtig at det lige før den bliver glemt i Danmark. JO JO jeg tænker også klima, men har også en frygtelig udlængsels der skal plejes.

Så som jeg sidder her men ja ja ja kaffe igen tænker jeg det nok tiden at få bestilt en kasse øko grønt så tarmen bliver glad igen, alt for meget brunt mad er ikke godt på den lange bane, selvom chokolade er en Gude spise.

Jeg er til farver og lyse dage, frihed og kram, knald latter og kage, rejse sandaler og dhal så jeg ser vildt meget frem til et liv med frie armbevægelser igen….godt der altid er håb forude.

KNUS OG KRAM DET BLIVER ET LIV I FARVER IGEN OM SNART DET TROR JEG PÅ.

RIKKE

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*