Goa med Yoga

Så jeg hjemme igen efter en dejlig Goa tur med yoga. Er bare nødt til at slå et slag for Goa. Hvis du skal til Indien for aller første gang, er lidt nervøs for at det der mave halløj, nærgående inder og at det er mega beskidt. Så er Goa stedet, jeg kalder det Indiens Løkken. Afslappet, hyggelig, børnevenlig, der er masse at se, det handler om bare en bil så kan du komme på tur til skønne byer, sjove markeder, nat marked med fart på, øko krydderi plantager osv. Men en ting jeg er vild med er yoga, god massage, kaffe og en et godt grin med de dejlige mennesker man møder på sin rejse vej.

Indien er jeg vild med og det gælder hele Indien…vi ses igen dit skøre land med de mange farver.

Man bliver så fest glad af at se alle de skønne farver og på alt men lige pludselig også mættet.

YOGA

Har lige hænderne over hovedet af taknemlighed for at have tilbragt 3 uger i selskab med Ilse og Gitte. To særdeles spændende damer, Ilse med yoga, Gitte med yoga filosofi…skal jeg være helt ærlig er vi nu et godt trekløver.

Tænker du, måske jeg skulle begive mig på en yoga tur, men har ikke lige en der vil med, kan jeg varmt anbefale Go for Goa med Ilse. Men vil også sige det kan blive vanedannende.

http://www.goforgoa.dk/

Lige en lille video af stedet hvor du skal du…Dunes så dejlig et sted med så mange skønne mennesker ansat, du vil elske det.

DUNES GOA

Du vil blive modtaget med åbne arme, opleve skøn yoga i selskab med andre glade yoga elsker.

Det er hård arbejde det yoga, med twist af grin når Ilse underviser….som her hvor en flok løver er i gang..elsker det foto jeg lige fik snuppet af de skønne kvinder.

Udover Ilse der underviser, kommer dygtige Alex også på besøg, han holder en workshop på 3 timer…der bliver der taget fat på alle mulige problemstillinger vi nu måtte have i kroppen eller i en stilling. Der rettes og snakkes om hvad der kan arbejders med så kroppen kommer i sit rette element.

Men Goa er også strand, husk nu det, så der hygges, bades og selvfølgelig laves yoga.

Solen står op over en lille flok yoga elsker.

Om lidt hoppes der i havet inden morgenmaden skal nydes….Grød, frisk frugt og kaffe med kokosmælk i uha det godt.

Egen træning

Men udover jeg nød Ilses skønne undervisning, fik jeg også trænet lidt selv. Jeg tog klasser hos Alex i Arambol + ene undervisning som en selvforkælelse eller mere som nye input.

Lokalet hvis man kan kalde det det er meget spartansk oppe på taget af en hus midt i byen, men skidt når undervisninger er i top.

lige lidt til bagud bøjning , skulder og bryst åbning så dejligt.

Lidt selvtræning i twist som jo altid er skønt for kroppen.

Det også hyggeligt

Nu er der jo mere til Goa end yoga, for en mad elsker som jeg er var der maget at smage på. En tur langs stranden og du kan poppe ind på mange skønne spisesteder. Der er ar alt fra indisk, russisk til vegansk mad og jeg elsker det.

God mad og smagfulde drinks, sådan kan man også tage på yoga ferie…tjek lige Ilse som sidder der og nærmest sluger alle de skønne drinks med sine øjne…ja ja ja og mobil telefon.

Men tak til dig Ilse for at lade mig være en del af dit Goa hjem, møde alle de sjove mennesker du kender og ikke mindst deltog jeg i din fødselsdag, som blev til to uforglemmelige dag med grin, drinks og masse sjove mennesker.

Tak du skønne kvinde, tænker jeg kikke forbi Goa igen.

HURRA OG KÆMPE TILLYKKE MED 60 ÅR…

Sådan sluttede min Goa tur med fest, musik og glade mennesker.

Jeg siger det bare ta` afsted, det gør glad.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*