Snup en mysli bar eller en granola bar, tror faktisk det er samme barn med med to forskellige navne, men gode er de. De her granola bar er super nemme, en dejlig snak til tasken, skolen eller på jobbet. Lad mig sige det sådan de er bare gode når man er snack sulten de her granola bar. De er fyldt med frø, nødder, havregryn sødet med honning og peanutbutter, så det er både det gode og det søde fedt i de her granola bar.
Ser de ikke bare gode ud og især på denne flotte tallerken. Smukt keramik fra fra Botyrrestrup design, et dejlig familie projekt af en far, datter og svigersøn, og vil sige er lidt meget stolt af at være lidt i familie med den skønne Stinne der designer, far og svigersøn drejer. Find og følg dem på Instagram.
https://www.instagram.com/botyrrestrupdesign/
Og køb deres smukke keramik her, jeg er ikke færdig med at købe.
Så lad og få lavet nogle gode granola bar så der er en super snack i tasken.
VEGANER – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI – UDEN RAFFINERET SUKKER
Til granola bar
Tænd ovnen på 160 grader
- 100 g glutenfri havregryn
- 50 g kokosflager
- 275 g mix af nødder og frø (jeg brugte græskarkerner, solsikkekerner, mandler og valnødder, husk hak nødder groft)
- 2 tsk kanel
- lidt pink salt
Blandes sammen i en skål.
- 150 g peanutbutter
- 75 g kokosolie
- 150 g honning
- Chokolade til bunden af granola baren
Blandes godt sammen i en skål, og blandes så sammen med de tørre ingredienser. Kom bage papir i en form, jeg bruger en brownies form, pres garnola massen godt ned i formen.
Bages 30 til 40 min, til overfladen er gylden. Køl af, gerne i køleskabet til dagen efter eller nogle timer i fryseren hvis de skal være færdig i dag.
Nå granola kagen er helt kold skær ud i den snak størrelse der passer til dig.
Jeg dyppede bunden i mørk chokolade og pyntede med det der var til overs.
Så er det bare chokoladen der skal tørre så op på den smukke tallerken og nyd en granola bar.
Husk alt med måde de er jo fyldt med honning, men selvfølgelig også de gode nødder og frø.
Smuk tallerken og skønne granola bar.
Rikke