Hasselnød trøffel a la Ferrero Rocher

En lille mund hapser med god smag a la Ferrero Rocher de hitter hos de fleste også her hos mig. Har lavet en hasselnød trøffel a la Ferrero Rocher bare lidt sunder end den i guld papir. Men sunde tinge kan også blive til usunde hapser hvis vi ikke lige vi klapper hesten og nyder lidt ad gangen. Mine hasselnød trøffel skal nydes lidt ad gangen, da de er fyldt med en masse hasselnød smør, kokosolie og en god mørk chokolade. Men jeg syntes nu dem i guld også er rigtig lækkere, det bedste ved at spise det søde eller det lidt sunder søde er at spise med måde og nyde det. Jeg går ikke ind for at bestemte former for mad skal styrer ens liv, men at vi selv skal styre hvad vi spiser på det sund fornuftige måde….så disse hasselnød trøffel a la Ferrero Rocher skal nydes, derfor er mit motto, eat your way happe…..spis dig glad og nyd livet 100 %.

hasselnød trøffel

Hvad skal jeg bruge og hvordan får jeg lige en gang trøfler i køleskabet.

( VEGANER – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI )

  • 30 g hasselnødder blendet til groft mel
  • 75 g hasselnød smør
  • 5 bløde dadler uden sten
  • 25 g kakao
  • 1 spsk kokos olie
  • 1 tsk vaniljepulver

Hasselnødder og god mørk chokolade til overtræk og til inden i.

Tænd ovnen på 200 grader. Skal bruges til hasselnødder.

Kom en håndfuld hasselnødder på en plade med bagepapir,kom i ovnen ca 5 – 8 min, gnid skallen af og lad dem lige køle af.

Blend hasselnødder til grov mel i en foodprocessor. Kom dadler i blend igen, kom hasselnød smør i, kokos olie, kakao og vaniljepulver, blend til det er en blød masse. Stil til side i en skål, gerne på køl.

hasselnød trøffel

Når hasselnødder er kolde, begynder du at lave trøffel kugler. Form kugler og kom en hasselnød ind i trøffel kuglen. Stil dem i fryseren, i mens du smelter den mørke chokolade.

Dyp trøfler i chokoladen og tril i hakkede hasselnødder.

hasselnød trøffel

Så tag en bid og smag opdag den gode hasselnød inden i. Som at komme i chokolade himlen.

hasselnød trøffel

Så er der serveret gode hasselnød trøfler a la Ferrero Rocher.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*