Hindbær bounty bar på den skæve måde

Bounty er jo lavet så mange gange og en hver mad elsker med respekt for sig selv har været med på dillen…. lavet raw bounty, bounty af kondenseret mælk eller kaste sig ud i egne variationer. HA HA jeg har også været der men nu har jeg så kastet mig over at lave en kokos variation med hindbær, så det blev til en hindbær bounty på den skæve måde. Når jeg siger skæve er det fordi de er helt igennem håndlavet med alt det skævhed der høre til at blande, forme og komme chokolade på mine hindbær bounty bar. Der smager super, og jeg er blevet lidt vild med det der hindbær støv fra Mill & Mortar….http://millmortar.com/cake-stuff/

hindbær bounty

Så lad os komme i gang med at lave hindbær bounty bar på den skæve måde.

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg.

(VEGANER – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI – NØDE FRI )

  • 150 g kokosmel
  • 150 g kokosmælk…det fede
  • 3 – 4 spsk agave sirup
  • 2 spsk kokos olie smeltet
  • 4 tsk hindbær støv
  • 1 tsk vanilje pulver
  • chokolade til overtræk

Kom kokosmel, sirup og kokos creme i en foodprocessor og blend til en ensartet masse. Husk ikke alt for fint der må gerne være lidt kokos bid i baren. Kom massen i en skål tilsæt smeltet kokos olie, vaniljepulver og hindbærstøv, bland det godt sammen. Form til små bar og sæt i fryseren en lille time så der er godt kolde.

hindbær bounty

smelt chokoladen over vand bad, jeg pensler chokoladen på mine bar syntes det er letter, med det er bare mig du kan sagtens komme baren ned i chokoladen og sætte på bagepapir. Jeg drysser med fryse tørrede hindbær og hindbær støv. Lad chokoladen størkne inden du begynder at spise dem, det er lidt nemmer selv om det er svært når man har lyst til med det samme at spise.

hindbær bounty

Så er det bare på en tallerken og server eller spis selv…de er gode fed på den lidt sunde måde.

hindbær bounty

Så fik vi lige hindbær bounty bar på den skæve måde.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*