Hindbær chokolade snitte

Elsker bare forår og især når der er sol, så ved jeg….. nu er sommeren på vej,  jeg er og bliver et sommer sol barn….så fik lavet en skøn kage…eller snitte…altanen…..kaffe og nyde solen.

Så kom i bare i gang, den er god til fryseren, man skal altid have noget godt i sin fryser, lige til den dag lysten og solen kommer over en.

HINDBÆR-CHOKO-SNITTE-4

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg

BUND

  • 100 g mandler
  • 10 dadler (uden sten)…ca 140 g dadaler
  • lidt salt

HINDBÆR LAG

  • 1 dl hindbær
  • 1 dl cashewnødder
  • 2 spsk lucuma…..eller kokosfiber mel
  • 3 spsk kokosolie
  • 3 spsk agave sirup

CHOKOLADE LAG

  • 3 spsk kokosolie
  • 3 spsk agave sirup
  • 3 spsk raw kakao….eller alm. kakao
  • 1 dl mandelmel
  • lidt vanilje pulver

 

HINDBÆR-CHOKO-SNITTE-5

BUND:
blend mandlerne. Kom dernæst dadler og salt i, blend til en ensartet masse.
Spred massen ud i form med bagepapir. Jeg bruger en lille aflang form, 1 liter.
Laget skal være ca. 1 cm. Stil det i køleskabet.
HINDBÆR LAG:
Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend til det er en ensartet masse.
Tag formen ud af køleskabet. Spred det midterste lag ovenpå bunden.
Stil formen i køleskabet igen.
CHOKOLADE LAG:
Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend til det er en ensartet masse.
formen ud af køleskabet. Spred det øverste lag ovenpå det midterste.
Stil formen i køleskabet igen i min. 2 time, eller i fryseren en time.
Tag massen ud af køleskabet og skær den i små firkantede stykker.

 

NYD NYD NYD GERNE I GODT SELSKAB…..

HINDBÆR-CHOKO-SNITTE-6

 

Hindbær og chokolade er altid et godt mix.

HINDBÆR-CHOKO-SNITTE-3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*