Jeg er og bliver vild med bær især hindbær, så fik lige lavet nogle lækkere små hapser. Hindbær cremet firkanter som smelter i munden og smager af en mere. De kan gemmes i fryseren tages op og dyppes i chokolade når de skal bruges, eller stå i køleskabet og hapes når lysten kommer over dig til…Hindbær cremet firkanter. Og så er foråret på vej vintergækker i haven det er gode tegn.
Hindbær cremet firkanter
VEGANER – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI – UDEN RAFFINERET SUKKER
Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg
- 100 g mandelmel
- 75 g kokosmel
- 2 spsk thain…med salt
- 2 spsk honning
- 2 spsk blød kokosolie
- 5 bløde dadler uden sten
- lidt vaniljepulver
- en håndfuld hindbær, frost let optøet
- evt lidt plante mælk hvis det bliver for tykt
- chokolade til overtræk
Kom det hele i en foodprocessor og blend det til en cremet masse, kom bagepapir i en 1 L form(aflang) og pres hindbær massen der ned. I fryser et par timer. Tag formen ud af fryseren og skær i de stykker/størrelser du er vild med, dyp i chokolade, pynt evt med fryse tørrede hindbær.
Lad chokolade sætte sig, kom den evt. i køleskabet så går det jo lidt hurtigere.
Lækker hindbær cremet firkanter dem kan jeg ikke få nok af. Opbevar den på køl.
De er gode for alle smukke som smalle, en hjemmelavet tegning af skønne kvinder med titlen……happy life with long tits…..
Så bliver det ikke sjovere.
Rikke