Hindbær kokos ispinde

Ispinde tiden er jo lige begyndt, i hvert fald for mig…..så jeg leger amok i mit køkken med sjove is ideer, lette at lave sunder end dem i fryseren hos kiosken. Denne gang er det så lige et af mine ynglings bær…hindbær kombineret med kokos og det er ikke så tosset. Det er jo tit sådan at er der børn i huset en solskins dag kræver det også lidt is, vil sige at de her is er rigtig børnevenlige og voksen venlige…så prøv selv at lave og smage på en hindbær kokos ispind.Især i solsolskins vejr smager de fantastisk.

HINDBÆR-KOKOS-IS-FS-1

Så hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg.

( V – VG – GF LAKTOSEFRI )

Jeg får til 8 ispinde.

  • 1 ds. kokosmælk gerne en god øko
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk kokosflager
  • vanilje pulver
  • 1 dl hindbær frisk eller frost

KOKOS ISEN

Kom halvdelen af kokosmælken i en blender med 1 spsk honning, kokosflager og vanilje pulver blend det godt så det bliver en jævn masse, kom det i en skål og stil på køl i køleskabet, mens du laver hindbær isen.

HINDBÆR-KOKOS-IS-4

HINDBÆR ISEN

Kom resten af kokosmælken i blender sammen med 1 spsk honning, hindbær og lidt vanilje pulver, blend det godt sammen så det bliver en dejlig jævn rød ismasse. Kom det i en skål og sæt på køl i køleskabet.

Find nu dine ispinde forme og kom så først hindbær isen i ca 2/3 i formen, kom dem i fryseren ca 10 min bare lige så det sætter sig (har du brugt frossen hindbær er det ikke nødvendig da isen så allerede er ret fast), kom så kokos isen oven på hindbær isen og på frys med de dejlige og flotte hindbær kokos ispinde.

HINDBÆR-KOKOS-IS-1

Tag isen ud af fryseren lidt får du skal serverer dem, kom evt lidt varmt vand på formen så kommer dine smukke hindbær kokos is letter ud.

Så er der serveret friske dejlige is til hele familien.

HINDBÆR-KOKOS-IS-3

Is på den fede lidt sunder måde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*