Hindbær smoothie sommer glad

Så er jeg hjemme igen efter en dejlig sommerferie i det indiske.  Det er så skønt at rejse, se og oplever verden, men det er nu også altid fantastisk at komme hjem igen til en dansk sommer og hvad den kan byde på. Godt nok har de varme lande meget skønt frugt, og især mango er en af min ynglings frugter…det var sæson for dem da vi var i Indien. Men Danmark har jo også meget at byde på, så skønt at komme i vores smukke have som nu byder på blomster og bær i alle farver.  Dejlig at min skønne underbo havde tid til en snak over en skøn hindbær smoothie som var dansk sommer glad. Min skønne underbo er på vej til Skanderborg festival så der skal jo fyldes på med lidt sundt (ikke altid lige sundt det der ryger inden bords på en festival men det gør det tit lidt sjover)…og hindbær er en af mine favoritter så god Lisbeth har nogle store buske ned bagerst i have. Så det blev en hygge stund over hindbær smoothie om sommerferien…..Oslo over til Indien og tilbage til Skanderborg festival.

HINDBÆR-SMOOTHI-SOMMER-3-

Så nu begynder hverdagen igen, det er skønt at rejse, men hverdage er nu også dejlig. Rejser man hele tiden vil der jo ikke være noget at glæde sig til eller mindes når vinter tiden kommer. Jeg er i hvert fald glad for at være hjemme igen og vil glæde mig til nye oplevelser.

Jeg ser frem til alle de nye udfordringer der komme med et nyt job og selvfølgelig alle de spændende yoga oplevelser, både som underviser og elev der venter mig. Så jeg håber i gør som jeg gør….. er taknemlig over at kunne rejse, nyde og opleve…samt elske og udforder hverdagen så det også bliver en sjov rejse i sig selv.

Hvordan laver jeg så lige en god fed hindbær smoothie sommer glad

( VEGANER – VEGETAR – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI )

Til to gode store hindbær smoothie

  • 2 bananer
  • 1 pose frossen øko hindbær……kan bruge friske, bare dejlig med en lidt kølig a la tyk hindbær is smoothie
  • 1 spsk lucuma pulver…kan springes over
  • 4 til 5 bløde dadler
  • en lille håndfuld cashewnødder
  • lidt vanilje pulver
  • 2 dl soyamælk, eller andet plante mælk

Bare i din blender med det hele, i to glade og prop godt med danske sommer bær på toppen…smager fantastisk

HINDBÆR SMOOTHIE

Så god sensommer til jer alle, nyd den inden hverdagen begynder som jo også kan byde på sjove oplevelser.

Rikke

Enjoy!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*