Kaffe kardemomme cashewnød bar

Nogle gange er det dejlig lige at finde de gamle bøger frem og ligesom komme…..back to basic…. om hvad det nu lige er det yoga handler om, og det er jo glæden ved at arbejde med kroppen, finde harmonien, roen og mærke hvordan yogaen stille forandre dig på den smukke måde. Så sammen med min oprydning i søndags, i mine yoga bøger fik jeg da lige lavet lidt forkælelse til mig selv. Skønne kaffe cashewnød bar, tilsat kardemomme som altid bringe minder frem fra Indien. Rejser som turist eller yoga ophold. Mine skønne kaffe cashewnød bar fik jeg med et gang Tibetansk hjemmelavet smør te, og ja den inderholder også kardemomme. Kardemomme er et lidt overset krydderi, smager fantastisk sammen med kaffe, i chai te og ja selvfølgelig i gode mormor boller, så kom i bare i gang med kardemommen.

KAFFE CASHEWNØD BAR

Kaffe kardemomme cashewnød bar

Hurtige og nemme at lave.

VEGANER – GLUTENFRI – LAKTOSEFRI – UDEN RAFFINERET SUKKER

  • 100 g GF havregryn
  • 150 g cashewnødder
  • 35 g kokosmel
  • 20 – 25 bløde dadler uden sten
  • 2 spsk nøde smør, jeg brugt hjemmelavet mandelsmør, men du kan bruge hvad du har
  • 1/2 dl stærk kaffe, jeg brugte kardemomme instans kaffe fra Littles
  • 1 spsk chia frø
  • 1 tsk kardemomme
  • 2 spsk kakaos nips

Kaffen fra Littles

Kom havregryn, cashewnødder og kokosmel i en foodprocessorer, blend til halv grov mel. Tilsæt så resten og blend det til en dejlig blød masse. Beklæd en form med bagepapir. Jeg bruger en firkantet. Drys med sesam og pres din masse ned i formen, jeg drysser igen med sesam ovenpå, kommer et stykke bagepapir over og presser massen godt ned i formen. Kom i fryser og frys til dagen efter eller min 4 timer.

KAFFE CASHEWNØD BAR

KAFFE CASHEWNØD BAR

Skær nu ud i bar, den størrelse som du ønsker. De er lækkere bløde de skønne kaffe kardemomme cashewnød bar, så derfor skal du komme dem i fryseren igen og tage op lige inde du skal nyde en god bar.

KAFFE CASHEWNØD BAR

Hap Haps jeg er allerede i gang.

KAFFE CASHEWNØD BAR

God appetit

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*