køleskabe grød med peanutbutter, banan og jordbær

Dejlig morgen med en lille løbetur langs den smukke Gudenå og glæden ved at komme hjem og vide at der var dejlig grød i køleskabet.

Det er bare så let at lave og lege med smag når det handler om grød, kikker altid hvad har jeg i skabet og hvad mon er lækkert sammen. Fandt i min fryser jordbær fra i sommers og tænkte neeeej  efterårs sol og jordbær næsten grød på toppen af min morgen mad.

KOLD-HAVERGRØD-JORDBÆR-2

Så hvor let var det så lige og hvad skal du bruge

Jeg fandt jo nogle jordbær lod dem tø op natten over i køleskabet, mosede den i morges med en gaffel kom lidt vanilje pulver og sirup i og så var der jordbær grød som smagte af sommer.

Til Grød

  • 50 g havergryn
  • 1 spsk chia frø
  • 1 tsk acia pulver
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1/2 moset banan
  • 2 dl mandel mælk (eller anden plante mælk)

Bland det hele godt sammen i en glas krukke med låg (måske et syltetøjs glas hvis du har) også i køleskabet med det…..så der grød til morgenmad…kom jordbær grød på toppen pynt med hakkede mandler, banan eller andet du har i skabet.

Det ser godt ud nu begynder jeg

KOLD-HAVERGRØD-JORDBÆR-3

og der blev spist op i den smukke efterårs sol

KOLD HAVERGRØD-JORDBÆR-4

 

ACIA PULVER, jeg har det i kapsler men åbner den og bruger det som pulver i min grød.

ACAI-PULVER

Superfrugten Acai (Euterpe oleracea Mart) er rig på næringsstoffer, især antioxidanter. Acai-bæret vokser vildt i palmetræerne i Amazonas? regnskove i Sydamerika. I Sydamerika og Brasilien har man udviklet brugen af Acai via naturmedicin.

Acai indeholder mellem 3-6 gange så mange antioxidanter som blåbær og 30 gange mere anthocyanfarvning end et glas rødvin. Superfruits egne kapsler består af 100% af frysetørret Acai-pulver. En yderst koncentreret kilde til antioxidant.

Kan købes hos netspiren og derfra er min info om acai bær pulver.

http://www.netspiren.dk/pi/Acai-pulver-90-gram_1413323_59181.aspx

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*