Kokos chia grød med bærkompot

Morgenmad …og det her jeg spiste i dag…..som en sød pige mindede mig om så smager chia grød rigtig dejlig hvis den laves på kokosmælk, havde helt glemt det så kastede mag straks over en kokosmælk chia grød. Det er nemt og det er lækkert.

KOKOS-CHIA-GRØD-3

Hvad skal jeg så bruge og hvordan gør jeg .

  • 2 spsk chia frø
  • 2 dl kokosmælk…den fra dåsen, bland det sammen så det både er det tynde og tykke der komme i grøden
  • 1 tsk vanilje pulver
  • lidt agave sirup

Bærkompot

  • en pose skovbær frost, jeg bruger øko da de bær har lidt mere smag
  • sirup efter smag 1 – 2 spsk

Til grøden bland det hele sammen, rør godt rundt og sæt på køl til næste morgen.

Til kompot, kom hele posens indhold i en gryde sammen med sirup, kog op lad det små koge ca 10 min, smag til om du ønsker det søder, kom det i et glad med låg og stil på køl.

KOKOS-CHIA-GRØD-4

Man kan vælge bare at komme bærkompot på toppen af sin grød og spise, eller at ligge den i lag som jeg har gjort, har du et glas med skrue låg er det jo nemt at tage grøden med på arbejde som en frokost eller formiddags spise.

KOKOS-CHIA-GRØD-5

Det smager altså rigtig skønt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*