Jeg er bare vild med at hvad gode bar i køleskabet lige til at hapse når trangen kommer over mig. Kokos kerne chokolade bar er så ikke de værste at have i køleskabet, bløde, lækkere og fyldt med gode kerner. De her kokos kerne chokolade bar er fyldt med gode frø og kerner lige hvad der er brug for efter en skøn træning ” yoga ” måske. En anden fantastisk ting sommeren er på vej ..altid et skønt syn når æble træerne blomster og solen skinner. Så en Kokos kerne chokolade bar i haven med smukke træ der blomster, det er da lykken.
Kokos kerne chokolade bar
VEGANER – GLUTENFRI – LAKTOSEFRI – UDEN TIL SAT SUKKER
- 150 g frø og kerner, jeg brugte sesam, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og boghvedekerner
- 5 spsk kokosflager
- 4 spsk chia frø
- 3 spsk kakao
- 50 g quinoa flager eller GF havregryn
- lidt pink salt
- 200 g bløde dadler uden sten
- 5 spsk peanut butter
- 2 spsk kokosolie
Chokolade + kokosolie til topping
Bland frø og kerner med kokosflager, chia frø, kakao, quinoa flager og salt i en skål. Kom dadler, kokosolie og peanutbutter i en blender og blend til en cremet masse, kom evt lidt vand ved hvis du syntes det er for fast. Kom dadel massen i skålen med de frø og kerner bland det godt sammen med dine hænder. Kom massen i en form beklædt med bagepapir, pres det god ned i formen. Jeg bruger en firkantet brownies form. Stil til side, smelt to gode håndfuld chokolade + en spsk kokosolie. Hæld over din kokos kerne masse stil i fryser 4 timer eller til dagen efter. Skær ud og opbevar i køleskabet til der ikke er flere.
De er ikke til at stå for.
Rikke