Lime muffins med birkes

Da jeg fornylig var i Amsterdam smagte jeg en mega skøn muffins på yogafest cafe…en spelt muffins med lime og birkes. Den var super lækker og måtte da lige høre hvad er der i den. Den søde dame svarede, lime, birkes, speltmel og kokosolie ok så må jeg da lige prøve om jeg kan genopfinde en opskrift der kunne smage så skønt som den lime muffins med birkes jeg smagte i Amsterdam.

Kan kun sige dejlig smag til en kop kaffe på en skøn sommer dag i Danmark……så prøv bare at bage disse lime muffins med birkes, du fortryder ikke selv dagen efter er de skønne.

Lime muffins med birkes

De blev faktisk rigtig gode i første forsøg, det er ikke altid jeg er heldig med det. Men friske smag med en sødme af kokos sukker.

Lime muffins med birkes

LAKTOSEFRI – VEGETARISK – NØDDEFRI

Tænd ovnen på 175 grader

12 stk får jeg af denne portion.

  • 1 dl mandelmælk…eller anden plante mælk
  • 100 g blød kokosolie
  • 2 æg
  • saft af 1,5 lime + skal af 1 lime
  • 125 g kokos sukker
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanilje
  • 25 g blå birkes
  • 250 g sigtet spelt

I en skål kom mandel mælk, kokosolie, æg og lime saft + skal og pisk det godt sammen. I en anden skål kom kokossukker, bagepulver, vaniljepulver, blå birkes og spelt mel bland det godt sammen. Kom de våde ingredienser over de tørre, pisk det godt sammen. Kom dejen i muffins papir forme. Jeg har en cupcake metal form som jeg altid bruger når jeg bager muffins……og  cupcake selvfølgelig.

I ovnen 18 til 20 min, hold altid øje med dine kager.

Lime muffins med birkes

Ud med jer og køle af.

Så skal der nydes, spises og hygges….de lækkere lime muffins med birkes

Lime muffins med birkes

Lime muffins med birkes

Måske de skal med i haven eller til en dejlig nabo…..hvem ved men de bringer lykke.

Lime muffins med birkestil dem du holder af.

Lime muffins med birkes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*