London … Love it

London er bare en af mine favorit byer, skal der til mindst en gang om året og helst flere gange hvis jeg kan komme afsted med det….så har lige kikket lidt nærmer på nogle af de steder jeg elsker at spise, og vil sige for hver gang jeg er i London har jeg lige tre nye steder der skal prøves…tror aldrig jeg bliver færdig med den by.

Så vil lige giver jer et par gode oplevelser hvis der står London på en af jeres rejser….

Wild food cafe en skøn cafe for folk der elsker vegetar…veganer mad smager fantastisk og er super hyggeligt, ligger lidt gemt i en muk lille går på først sal

http://wildfoodcafe.com/

wild-food-1

wild-food-3 wild-food-2

Et andet fantastisk sted, to piger har åbnet er i South Kensington….The good life eatery

http://www.goodlifeeatery.com/#about

P4020453

Fantastisk mad, fik morgen mad sidst jeg var i London og kan varmt anbefales at tage en tur der ud.

good-life-1

good-life-4 good-life-3

Et andet skønt sted jeg altid kommer når jeg er i byen er Foxcroft & Ginger, deres kager er i top klasse især deres Brownies er et must at smage, de laver fantastisk brød, lækker kaffe, morgenmad i top klasse også er det et skøn lille hyggeligt sted. Jeg er altid på deres cafe i Soho.

http://foxcroftandginger.co.uk/

F-&-G-2

Og er man til kaffe i top klasse er et besøg hos Monmouth coffee et must….deres chokolade trøffel fantastisk til kaffen.

http://www.monmouthcoffee.co.uk/

m-coffee

Et andet kaffe sted med fantastisk kaffe er Tap coffee……her skal kaffen nydes

http://www.tapcoffee.co.uk/

tap-coffee-1

tap-coffee-2

En super bager kombi kaffe butik…..Fabrique…som ligger flere steder i London men et besøg vær.

http://fabrique.co.uk/

fabrique-bager-1

fabrique-bager-2

 

Skal der købes øko er Wholefood et mekka for øko elsker, her er alt, og er man sulten har de en kæmpe bager afdeling, pizza, juice, varme og kolde retter ja bare alt og sidde pladser både inde og ude så man kan nyde det mad man i ekstase fik købt.Eller bare fylde tasken med alt det gode og sjove butikken byder på.

http://www.wholefoodsmarket.com/stores/piccadilly

whole-food-1 whole-food-2 whole-food-3 whole-food-4

Et andet fantastisk super marked er Planet Organic, fantastisk udvalg og her også med mad stationer og spise plads i midten af butikken, var nærmest i svime da jeg trådte ind i denne butik, hvorfor findes der ikke sådanne butikker i Danmark.

http://www.planetorganic.com/

Kan bare sige det chokolade smagte fantastisk hvorfor købte jeg ikke mere med hjem.

planet-o-3 planet-o-2 planet-o-1

En anden skøn mad butik…. Daylesford fyldt med delikatesser, med et lille spise sted som er meget populær så kø ja hvis man kommer lige når alle er sulten.

http://daylesford.com/

daylesford-1

daylesford-2

En super juicebar….andet er der hvis ikke at sige.

https://www.laborganic.co.uk/

lap-organic-1

lap-organic-3 lap-organic-2

Så er der aftens mad…..hvilket land har du lyst til…Indien…Thailand…Mexico….Vietnam…. ja men jeg har lige et par stykker som jeg syntes er rigtige gode spise steder.

Indien tager vi så først….

Dishoom smukt sted…mad i top klasse…altid kø foran deres restauranter

http://www.dishoom.com/

dishoom-2

dishoom-1

dishoom-3 dishoom-4

En anden Inder som også kan anbefales er Imil Street…jeg er bare lidt vild med østens mad…Og her laves indisk mad som det smager i Indien.

http://www.imlistreet.com/

imli-street-1

imli-street-2

Thailand……Busaba Eathai…hyggelig hyggelig sted..sidder lidt tæt ved store firkantet borde…fantastisk stemning…Thai mad med smag.

http://www.busaba.com/

thai-1

thai-2

Vietnam…..den er flere steder i London men også super autentisk mad, har desværre ingen fotos derfra, havde glemt min foto maskine….men prøv det i vil kommer ikke fortryde maden, stemningen og atmosfæren.

http://www.phocafe.co.uk/

Libanesisk mad…..og her er hyggelig på den sjove måde og mad med smag…en farverig restaurant

http://www.comptoirlibanais.com/

libanisk-1

libanisk-2

Mexico…..lige midt i Soho…simpel…hyggelig…god stemning…dejlig mex mad…La Bodega Negra, ved godt mine fotos her ikke er i top men var for sulten så det gik lift stærkt med at tage billeder, men håber i kan fornemme..det ikke så ringe endda…

http://www.labodeganegra.com/

mex-mad-1

mex-mad-2

Så er der selvfølgelig de to store by markeder….Lørdag Notting Hill et must da det er sjovt og totalt menneske fyldt alle steder som kikke antikviteter, mad og genbrugs tøj…

N-H-1

N-H-2 N-H-3

Også er der Camden town, søndag er det den store dag…punk…alt med et twist….sko og kunst marked….elsker det sted, man møder eller ser altid noget sjovt her…

camden-2

camden-town-1 camden-town-2 camden-3 camden-4

Så god tur når i tager til London, jeg har mange fler steder og finder stadig nye sjove steder, så skal nok huske at vende tilbage næste gange jeg har prøvet et sjovt, fantastisk og dejlig mad sted.

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*