Mandel banan snitter

Så er det weekend og min dejlige blog kører på halv kraft…er så glad for at jeg har fundet en super helt der kan hjælpe mig af med de hacker problemer som jeg konstant bliver ramt af, så inden længe køre jeg i fuld flot fart med mad opskrifter, historier fra de varme lande og måske en lille yoga røver historie….nå men kage skal der til…især når man køre på halv kraft….mandler og bananer er altid gode veninder så det er de så blevet med lidt ekstra kærlighed her hos mig.

 

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg

BUND

 • 200 g mandler
 • 2 spsk kokosolie blød
 • 1 spsk mandelsmør
 • 1 tsk kanel
 • 2 spsk dadel sirup
 • lidt vand hvis bunden bliver for tør

Blend mandler i en foodprocessor til halvt fint mel, tilsæt så de øvrige ingredienser, blend til en homogen masse. Beklæd en firkantet form (jeg bruger en der er 21 x 21 cm) og pres massen godt ned i formen, i fryser mens fyldet laves.

BANAN FYLD

 • 2 – 3 bananer
 • 2 spsk mandelsmør
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 60 g blød kokosolie
 • 1 spsk lucuma pulver (kan udlades)

blendes til en super blød masse og kommes oven på bunden….så det på frys til næste dag eller 3 – 4 timer.

MANDEL-SNITTER-1

Skær så i den størrelse der passer dig…

MANDEL-SNITTER-2

pynt med chokolade, der ser så fint ud.

Der er bedst at opbevare i fryser og tage ud en timer før brug, toppen er så lækker cremet og blød at det bare smelter i munden.

MANDEL-SNITTER-5

Og vi har en Holger der bare er total mad glad…chia grød hitter hos ham….ja mærkelig kat

MANDEL-SNITTER-6

Fantastisk dejlig weekend til alle.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*