Mini choko dadel rugbrød

Det er altid dejlig når man får lavet noget man bare har lyst at lave igen og igen, disse gode mini choko dadel rugbrød har jeg nu lavet af flere omgange inden de kom her på min blok. Fik også lige serveret dem til en pige hygge aften men stor begejstring af mine veninder at de der choko dadel rugbrød de smager bare godt.

Ja takker så Anette Harbech Olesen som jeg vender tilbage til mange gange hun har en fantastisk side med så mange gode opskrifter. http://www.madforlivet.com/

Til mine choko dadel rugbrød har jeg fundet inspiration hos hende dog har jeg lavet lidt om så det passer til mig og andre der ikke lige har surdej i skabet når man får lyst til disse skønne choko dadel rugbrød. Vil sige de egner sig til morgen mad, madpakke snack, hjem fra skole hygge snack. Så kom i bare i gang med det gode rugbrød.

choko-rug-4

Hvad skal jeg så bruge og hvordan får jeg lavet disse super mini choko dadel rugbrød.

( VEGANER – LAKTOSEFRI )

 1. dag
 • 50 g hørfrø
 • 100 g skårne rugkerner
 • 3 dl lunken vand
 • 20 g gær
 • 50 g rugmel

Bland det hele sammen og lad det stå natten i hvert fald til dagen efter.

2. dag

Tænd ovnen på 180 grader.

 • 125 g rugmel
 • 1 dl vand
 • 50 g hasselnødder
 • 50 g abrikoser
 • 50 g dadler
 • 50 g mørk chokolade
 • 1 spsk honning
 • 1 tsk salt

Hak hasselnødder og chokolade groft, hak abrikoser og dadler groft. Kom rugmel vand salt og honning i dejen, rør godt rundt. Kom hasselnødder, chokolade, abrikoser og dadler i dejen og bland det godt sammen.

Form til små mini rugbrød på en plade med bagepapir. Og bage mini choko dadel rugbrød i 20 til 30 min, afhængig af hvor store du har lavet dem.

choko dadel rugbrød

Lækkere sprøde mini choko dadel rugbrød….som en super hapser der aldrig bliver tørre og kedelige.

choko dadel rugbrød

Så er de klar og her må man gerne spise to styk med god samvittighed.

choko dadel rugbrød

Eller servere i en skål til en hygge aften med skønne kvinder.

Jeg kan varmt anbefale de er gode til både store og små.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*