Mini Mazariner med bær

Det er bare en skøn kage, en dejlig lille mundfuld som kan på ingen tid komme kan komme til et ligne et smukt lille mesterværk. Så skal du imponere en skøn veninde så er de her små kager bare sager…..for jeg har en kage elsker af veninde og blev elle vild da hun fik dem til kaffen.

mazariner-3

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg

10 til 12små kager

  • 100 g god marcipan (måske Summerbird)
  • 100 g rørsukker
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 25 g ølands hvedemel…til chokolade bruger jeg 10 g kakao + 15 g mel

Tænd ovnen på 175 grader.

Rør marcipanen med sukkeret, tilsæt smørret lidt ad gangen, kom et æg i ad gangen og vend til sidst melet i.

Jeg bruger små silikone forme, så de er nemme at vende ud og bliver dejlig ens i udseende, jeg fylder dem 2/3 op bages i ca 10 til 12 min. Vendes ud på en kold plade med bagepapir og køler af, så når de vendes er de flotte flade på toppen.

mazariner-1

mazariner-2

Jeg bruger creme fraiche 38 % som jeg pisker stift sammen med lidt vanilje pulver.

pynter med bær, nødder, reven chokolade, tørrede bær eller hvad man nu har lyst til.

mazariner-7

mazariner-5

mazariner-6

velbekomme en himmelsk mundfuld.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*