Morgen mokka med chili

Dejlig morgen i dag, men dovenskaben kom over mig….kikkede bare på mit løbetøj og tænkte neeeej i dag skal min krop og jeg hvis holde fri men hvordan får man så lige sparket dovenskaben ud af kroppen…..MORGEN MOKKA…også med chili det kan da vække selv en død mand til live, og den smagte så god at jeg selv drak begge kopper mokka som jeg fik lavet…så der kom fart på så jeg fik skrevet opskriften færdig af den lækkere hasselnød chokolade kage jeg lavede sidste uge….den er vær at lave…

Og hvad er der så i….

  • 1 frossen banan
  • 1 skud espresso…eller en god stærk kaffe ca 1 dl
  • 2,5 dl havre mælk, eller anden plante mælk
  • 1 stor spsk raw kakao
  • 1 -2 tsk agave sirup …..begynd med en og se om du ønsker det søder
  • en knivspids cayennepeber
  • en kniv spids tørrede chili

Det hele i en blender…blend…blend…til det bliver en dejlig homogen masse.

CHILI-KAFFE-2

Så det kan anbefales til en morgen mokka eller eftermiddags mokka.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*