Morgenmads museli bar

Hjemme igen efter en dejlig tur til Iran…spændende land….fyldt med nødder, tørrede frugter og smukke tæpper. Så min morgenmad blev…. morgenmads museli bar på mit smukke nye tæppe. Nu spise man jo siddende på tæpper i Iran, så det måtte jeg lige prøve, kan dog sige at min kat Holger blev forelsket ved første øjekast af det nye tæppe så han deler min glæde ved tæppet og måtte lige tjekke mine morgenmads museli bar om de nu var også var så gode som jeg syntes.

morgenmads muesli bar

Morgenmads museli bar

VEGANER – LAKTOSEFRI – IKKE TILSAT RAFFINERET SUKKER

Tænd ovnen på 175 grader

 • 175 g museli
 • 50 g havregryn
 • 100 g blandede frø/kerner…jeg brugte chiafrø, sesamfrø, solsikkekerner
 • 100 g nødder….jeg brugte mandler, cashewnødder, paranødder
 • 100 g tørrede frugt…jeg brugte grønne rosiner fra Iran, multebær, tranebær
 • lidt kanel og kardemomme

Bland det godt sammen i en skål, stil til side.

 • 3 gode bananer
 • 2 spsk honning
 • 2 spsk peanutbutter
 • 3 spsk kokosolie
 • 1 dl plantemælk

Kom det hele i en blender og blend det til en god blød masse. Kom banan massen i de tørre ingredienser og mix det godt sammen. Beklæd en form med bagepapir, jeg bruger en 20 x 20, kom din museli masse i …drys med lidt frø hvis du er til pynt og bag i ovnen 20 min.

morgenmads muesli bar

Køl af og skær ud i stykker.

morgenmads muesli bar

Så er der morgenmads museli bar…eller bare gode snack til et mellem måltid. Opbevar dem på køl og spis så bare løs…snack to go…. eller kom dem i madkassen.

morgenmads muesli bar

Må nok lige indrømme at jeg gik lidt amok der nede i Iran…nødder og tørrede frugter kom med hjem i store mængder, og det klæder min morgenmads museli bar med tørrede jordbær, kiwis, bananer, mango og hvad jeg nu ellers fik i tasken…..mums siger jeg bare.

morgenmads muesli bar

Og Holger blev liggende da jeg var færdig med min morgenmad.

Skøn dag her fra

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*