Når livet forandre eller skal forandres

Når livet forandres…eller skal forandres

Det faktisk tidlig morgen min kære Holger kat syntes vi skulle op kl. 5 det var jeg ikke helt frisk på men jeg har en opgave der skal laves….

  God morgen med corona frisure

Jeg har fornylig vundet et coaching forløbet, som har sit udgangspunkt i livsværdier…eller med mine ord få det liv du drømmer om. Nu har jeg så fået en opgave…prøv at komme ud af din komfort zone, overskride nogle grænser og se hvad der kommer ud af det.

Jeg vil så skrive lidt om mit liv og de valg der er sværere at tage, når livet tage kvælertag, fortiden er historie og nuet banker på for at vise et nyt ansigt.

Et liv

Når jeg skitse mit liv op i stor armsving ser tilbage på det jaaaa så tænker jeg hold da op alt det lort du skulle igennem …..hvem havde lige forud bestilt det til dig…og ja ja alt gør stærk eller men nogle gange sur.

En fejlbehandling på sygehuset som gav depression/angst i en alder af 20 og tog 5 år at komme igennem…fordi jeg havde en super dejlig læge der ikke troede på, at medicin er løsningen på alt… det betød også ingen almenlig uddannelse til mig, men et liv fyldt med kreative skoler og kurser for det gør mig glad.

Brystkræft i en alder af 33 endelig mor med søn på 5 år, valgt kemo fra var alt for forfængelig og ville ikke se syg ud over for min søn…..var ellers lige begyndt på Teko Center Herning, men det blev kun til 3 måneder så var den drøm slut. Det blev et par år med vilde fest ture, mange tårer og fantastiske oplevelser med min søn…for oplevelser kan vi altid huske…….  købte ting går i glemmebogen.

Thailand

Så kom der over ti år hvor jeg fik tilbudt et nyt bryst (jeg prøver at lade være med at fortryde) fejl operation, på prøve nye ting, på fjerne potensen infektioner prøve at rette op på det grimme flytte hud og muskler rundt til steder de ikke høre til…øv for den da. Det er sådan og det er det stadig at når jeg træder ind på et sygehus og ser hvide kittler, så er kroppen ikke min mere, helt automatisk smider jeg bare tøjet og lade lægen om resten. Derfor er det nok også godt jeg aldrig har arbejdet på et kontor fyldt med mænd i hvider skjorter, min hjerne kunne jo tage fejl øøøøøø og det var måske nok et dum sted at smide overdelen. Vil bare sige kræft er en ting men at få et nyt bryst har haft mange flere livslange bivirkninger med sig…som jeg nu må leve med hver dag i form af smerte.

Men også gode over 10 år med kostvejleder uddannelse for egen skyld, yogalære uddannelse som har givet mig så meget glæde i livet, rejser rundt i verden, med rygsæk og et spændende design job. ikke alt var skidt.

Mor og søn tur til Nepal

Nepal med min søn på 25 år dengang.

Hvad så nu

Nu sidder jeg så i dag midt 50 og har fået nye udfordringer, knogleskørhed pga. tidlig brystkræft, slidgigt og mega ondt i kroppen efter mange alt for mange operationer, mild skoliose pga. kæmpe ar på ryggen og for et år siden en ny operation der skulle løsne op men i stedet for af gjort smerten værre…..øv øv øv Det har betydet at jeg skal om tænke mit liv, det med at give slip på ting du elsker og har være med til at skabe den du er er så forbandet svært. Hvem er jeg når jeg ikke er yogalærer mere designer underviser og hvordan acceptere jeg at sport som har været en stor det af mit liv (det har altid været der jeg puster ud når hjernen er i for høj fart) nu skal erstattes med mildere sport…ingen bagud bøjning, vilde twist og lange løbeture + tunge vægte…..hvordan får jeg givet slip på det, hvordan får jeg omforandret min hjerne til at sige…..lad det gamle jeg og det nye jeg forenes.

Jeg lever med min smerter og får tit at vide tror det en god ide for dig at få et  fleksjob eller en pension. Men hvor er det svært at erkende at din arbejdsstyrke ikke er meget vær i det danske samfund mere, din salgsværdi er næsten nul. Jeg er kun midt 50 og vil så gerne bare lave noget … noget jeg drømmer om så jeg kan klare mig selv ude i det virkelig liv.

Jeg har vundet et forløb…og nu skal jeg så få sparket det nye liv i gang… jeg skal have hjælp…det er så let at give op når intet fungere eller jeg bare som jeg plejer aldrig får kørt min projekter hele vejen til enden….

https://soulutionhouse.dk/

Så nu sidder jeg her på min blog som ikke virker og jeg fatter ikke hvordan jeg løser det problem… min rejse blok kan ikke vises øv øv øv, jeg har skrevet en bog…… Mad og mennesker ……den er næsten færdig mangler kun forside foto, tryk, kikket godt igennem, et hav af smukke rejse fotos som jeg godt kunne tænke mig bruge …eller rejse rundt i verden tage nye og skrive om de forskellige lande…..mad kurser jeg vil på flere bøger jeg vil skrive osv osv                              jeg har nok drømmer. Men et er at have et andet er at få dem hen over stepperne.

Så derfor har jeg rundt i mit lille hjem huske sedler med god ord der gør glad,

Jeg har en familie der holder af mig, masse venner der syntes jeg er skør på der fede måde….men hvorfor er det så svært at give slip på det gamle og sige god dag til det nye, det pisser mig af engang i mellem…..og hvorfor er det så vigtigt for mig at skulle præstere for at modtage ros ! måske det ligger i et dybere lag.

Det var opgaven ud af din komfort zone gør noget du ikke er tryk ved og se hvad det bringer med sig…..og det er svært at skulle fortælle om det der gør ondt i livet det at ikke at kunne finde ud af hvor vil du hen og acceptere at nu er det en ny fase du du er på vej ind i…….og det spændende på den uhyggelige måde.

med få ord hvor for fanden er det så svært at vende 180 grader

 

Jeg vil bare have mine drømme ud i verden….

jeg vil bare ikke…. at det at have smerte skal begrænse mig, jeg vil bare grine vær glad og gøre skøre ting….

Ja jeg er ordblind, hurra for det…jeg ser alt i film og billeder, mine ord vil bare ud engang imellem…så du finder sikkert stavefejl, komma fejl eller hvad dit øje nu fanger, men det fint for mig…..jeg vil bare fortælle en historie som jeg håber kan sætte noget gang  + hjælpe mig selv ved at finde min vej….

For den lige vej er altid snoet, men jeg tror på målet nås

 

4 Comments

 1. Kira Sofie Brix Nielsen

  Du er så skøn!! sejt skrevet! Modigt.. men forstår ret godt at det er svært at vænne sig til et nyt liv. Men du gør de! det er ret imponerende.. kys og kram fra Kbh
  Sofie <3

 2. Fedt fedt fedt Rikke, ud med det…
  Jeg syntes du er fantastisk, smuk både ude og inde, gavmild med dig selv, interessant, egen, kærlig, skøn at tilbringe tid med, helt bestemt en jeg gerne vil rejse med. Inspirerende, dygtig og du har så meget at byde på.
  Tror bare at du af og til tænker for meget❤️❤️❤️
  Tro det om du vil men du SKØØØNNN…❤️

 3. fie danielsen

  Kære Rikke
  Du er en modig og fantastisk pige 🧚‍♀️
  Den proces du kalder på nu og som du skal i gang med for alvor – ER DU ALLEREDE I GANG MED 🧡
  Du har så mange Styrker og Kompetencer som du bliver nødt til at anerkende – og bruge – hver dag 🪐💥 Det er nemlig dem du kan HANDLE på, og ik så meget det du ikke kan – eller skal have hjælp til.
  1. vigtige skridt på din rejse ‘at række hånden frem og blive synlig og fortælle om alt det du kan – har du nu hermed kickstartet med din fine og personlige fortælling – og kan du bruge et råd – så synes jeg du bare skal blive ved med at skrive om dit eventyr som andre også kan finde på at kalde livet.
  Husk: I dag er den første dag i resten af dit liv!
  Du får lige et link til en smuk tegnefilm der beskriver livet/eventyret så enkelt at du som jeg og mange må knibe en lille tåre og elske filmen 🌟🐒🦋 du streamer filmen på Disney Channel – find Pixar – og søg efter ‘Sjæl’ eller ‘Soul’ – rigtig go fornøjelse her på en regnfuld søndag 🤠
  https://www.berlingske.dk/kultur/sort-mand-har-for-foerste-gang-hovedrollen-i-en-pixar-film-denne-film
  Kh Fie 💚👩‍🦰

  • Rikke Bressum

   tak for fint input svar…. jeg vil se filmen elsker tegne film og ja sådan er det hver morgen er en ny dag med nye oplevelser.
   Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*