Nougat mini tærter

Snart påske så er det  med at få lave lækker påske sødt. Påsken er jo en lille jul (julen vare lige til påske)……det høre sig jo til at der er påske frokost, familie komsammen og have arbejde, og alt det kræver lækkere spiselige ting nu vi har ferie fri.

Jer er jo vild med chokolade, så fik lige lavet en lille mørk nougat ting…små mini tærte hapser, og de er goder…..HAPS HAPS HAPS

NOUGAT-TÆRTE-5

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jer

  • 75 g hasselnødder
  • 100 g god mørk chokolade
  • 50 g kokosolie
  • 2 spsk sukrin gold eller lys agave sirup

Hasselnødderne ristes i ovnen i 10 min ved 180 grader. Når de er afkølet gnides skallen af og nødderne køres i en foodprocessor til en fin masse med sukrin, hvis du bruger sirup kommes det i når nødderne er blevet til mel. Chokolade og kokosolie smeltes over svag varme, blandes så med nøddesmøret.

Jeg har brugt en cupcake form til mini cupcake (en metal form med ), der her jeg kommet nougaten i pyntet med hvad jeg syntes og stilles i fryseren ca 1 time, så er de klar til at blive banket ud på broderet. Opbevares på køl.

PS. man kan også bruge små papir cupcake forme stille dem på en bakke som kan gå i fryseren, så kan man servere den i de små skåle det ser fint ud.

MIT PYNT/SMAG BLEV…..

NOUGAT-TÆRTE-3

 

NOUGAT-TÆRTE-2

De smelter i munden og i hånden hvis de bliver der for længe….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*