Nytårsforsæt….eller nye oplevelser

Så er det nye år skudt i gang og det betyder nytårsforsæt for mange, men for mig betyder det nye oplevelser. Hvert år har jo sine udfordringer men også en masse oplevelser, nogle gange glemmer vi bare lige at det der med at oplevelser findes i alle størrelser. Mange små glæder kan jo skabe stor lykke.

Mit år 2017 skal bringe nye yoga udfordringer, kurser og oplevelser ind i mit liv. Det gode er jeg allerede har det førest kursus lagt ind…april Grækenland Thai yoga massage…og der kommer flere ved jeg. Ser også frem til en tur som yoga underviser for FOF Randers til Italien i juni. Så er der så alle de små workshops rundt om i Danmark der også skal undersøges, om det ikke var vær at hoppe på. Ud over yoga skal der jo også bevæges på andre måder, frisk luft kan jeg ikke undvære så cykel og løbesko stå ikke stille i mit skab.

Men skal jeg kunne holde til alt det yoga, cykling og løb må kosten da lige komme med ind over, så har startet januar med en god gang juice + grønsager + ingen sukker og kaffe kur. Det er så min kick start på det nye år, mad skal gør glad, stærk og sund. Jeg går altid efter 80 % af det sunde og 20% af det sjove. Det er ikke altid nemt at leve uden et godt glas vin en hyggelig aften eller is på en varm sommer dag, jeg har det princip…..bliv aldrig fanatisk med noget som helst, der skal være plads til bevægelse, fri leg og sjov…..

En anden stor passion jeg har er rejser….se verden…opleve kulturen øst som vest. Så hvad er der så på rejse hylden dette år, vi er lige fra Iran til Afrika, Colombia måske et gensyn med Thailand. Storbyer ikke at forglemme, må da lige omkring et par stykker. Så ved jeg jo aldrig om yoga  + Indien kommer ind på planen igen…vi får se hvad det bringer af oplevelser.

GODT NYT ÅR TIL ALLE LAD OS VENDE DET PÅ HOVEDET OG SE HVAD DER SKER.

INDIEN 2016

yoga

INDIEN 2016yoga

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*