Om mig

Jeg elsker bare legepladser……

Så med denne blog vil jeg vise hvad jeg mener med fri leg i mit univers.

Mine ord er:

Fri leg……..ingen begrænsninger

Glæde……..ved at det er sjovt bare at gøre

Passion…….som i barnlig begejstring

Æstetik……det smukke i alting

Nydelse….med hele kroppen

Kreativitet……intet er forkert bare i en anden form

Åbenhed……overfor alt det ukendte

Kærlighed…..til livet…mennesker og ikke mindst dig selv

Rikke Bressum

“Jeg hedder Rikke, bor i Randers sammen med min kæreste gennem mange år, min søn studerer så han er flyttet hjemmefra.

Jeg er uddannet indenfor design og har arbejdet som freelance i en årrække, har sidenhen uddannet mig som Iyengar yoga lærer og kostvejleder, men nu tager jeg en 180 graders vending…….. Vil nu kun gøre det jeg elsker mest og lege frit i mit køkken, på yoga-måtten samt se hele verden.”

Jeg elsker al mad(næsten), både at spise det, lave det og servere det for mine gæster. Det er altid med glæde, jeg går i køkkenet.

At se andre med en passion for det de laver er til at blive høj af. Bare det at købe produkter og vide, at de er lavet med kærlighed og passion er nok til at skabe en glæde indeni mig og en mega nydelse at spise det, gå rundt på marked i Myanmar se land folket pakke alle deres grøntsager ud; farverne, duften, livet. Savner så mit køkken til at få lavet noget fantastisk af alle de lækrere råvarer (rygsækken er ikke egnet til at bringe grøntsager med hjem).

At stå i Xian og lige pludselig dumpe ind i en sidegade og få det mest fantastiske mad, sidde på små plastik stole og ikke forstå en disse af hvad der bliver sagt, men betale en 10’er for måltidet og en kop grøn te.

For mig er det vigtigt at man gør ting der gør en glad…..også spise ting der gør en glad, og engang imellem er det altså en kæmpe lagkage til din bedste venindes fødselsdag…bare husk altid at nyde det og ikke blive sur bagefter ……. det var dumt, nu bliver jeg tyk, det er ikke moderne at spise sukker, nu skal jeg træne to gange i dag, i morgen går jeg på kur…..det er spild at kræfter hellere nyd end fortryd og tænk, at det er jo ikke hver dag jeg kommer til en skøn fest….