Peanutbutter brownie fudge

Tirsdag aften og dejlig jeg har brownie i min fryser lavet i weekenden…for på sådan en trist regnvejrs dag trænger man til noget varmt og lidt sødt  så nu er jeg i sofaen efter en god gang yoga med lidt peanutbutter brownie fudge….

Brownie hitter ved de fleste og for mange er brownie en helt kategori for sig selv….der er rigtig mange holdninger og meninger omkring hvordan skal den være, blød, halv bagt, meget kold, lavet på rigtig chokolade eller god kakao…jeg kunne blive ved for jeg er også en af dem der har en meget skarp holdning til hvordan mine chokolade kager skal være. Så i dag har jeg kastet mig ud i at prøve kræfter med en peanutbutter brownie…a la en fudge brownie og den blev faktisk rigtig god.

peanutbutter brownie

Et lille fad med peanutbutter brownie, lige fra fryseren, de er bedst kolde da de bliver meget chokolade bløde rigtig hurtig.

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg.

( VEGANER – VEGETAR – LAKTOSEFRI – GLUTENFRI )

  • 200 g peanutbutter
  • 50 g god kakao
  • 4 – 5 spsk agave sirup
  • 1 dl kokosmælk det fede
  • 3 spsk kokosolie
  • 1 tsk vaniljepulver
  • lidt salt
  • kakao nibs til at drysse oven på brownie

Det er så nemt kom det heler i en foodprocessor, kør til det er en ensartet masse, kom dejen i en firkantet form beklædt med bagepapir, pres dejen godt ned i formen og drys med kakao nibs …pres let på toppen af kagen så kakao nibs kommer ned i dejen. Stil i fryser 1 til 2 timer, skær ud i firkanter, opbevar peanutbutter brownie i fryser.

peanutbutter brownie

Smager perfekt med jordbær lidt chokolade sovs…lavet af mørk chokolade smeltet sammen med kokosolie…og til en god kop kaffe…

peanutbutter brownie

Så er jeg i gang prøv det er nemt og smager fantastisk.

Så få i bare laver en god gang peanutbutter brownie til fryseren…man ved aldrig hvornår man trænger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*