Poppet amarant bar

Fredag morgen ville jeg lige overraske min dejlige elever med lidt sødt efter undervisning, og der blev da også store smil på deres læber og et ønske om at den opskrift skulle ind på min blog jaaaa så her kommer den, havde heldigvis lidt fler  bar tilbage så min yoga elever her lørdag morgen også fik en lille godbid efter træning.

AMARANT-BAR-3

Så søde yoga piger her er opskriften…

  • 250 g dadler bløde uden sten
  • 125 g tahin
  • 80 g honning
  • 1 tsk vanilje pulver
  • 50 g poppet amarant
  • 50 g hakkede mandler
  • 25 g kakao nibs

 

  • 200 g chokolade
  • 1 spsk kokosolie
  • hakkede mandler

blend dadler, thain, honning og vanilje til en fast men blød masse……
i en anden skål blandes de hakkede mandler, poppet amarant og kakao nibs, dadel massen kommes i, bland det godt sammen.
Kom det i en firkantet form (21 x 21) og stil i fryser en time eller køleskabet 2 timer,
smelt imens chokoladen med kokosolien,hæld chokoladen over dadel massen og drys med hakkede mandler, stil på køl igen.
Skær dem ud i firkanter,behold dem på køl og tag ud når de skal bruges. Kan holde sig på køl i en uge.

AMARAMT-BAR-2

Og de smager mega godt, dejlig når det ikke bliver hårdt og tørt men beholder den lækkere bløde konsistens.

2 Comments

  1. Hvad er thain? Skal indrømme at jeg aldri har hørt om d.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*